Chossse Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Zdravím panové,delší dobu jsem se tady nezdržoval,a rád bych se zeptal!Jestli to tu někde už je tak to smažte a odkažte me tam.Na podzim mi nějaký pazgřivý zm.. ukral moje kola Alessio super a ted je nejvyšší čas přezout a nemužu najít kola co chci!(alessio už ne)Dival jsem se na kola Kentaur z Fabie nebo Roomestera.Otázka ale je jestli mi to půjde na octuI,ano rozteč je 5x100 stejná ale je to 6,5 x 17,alessia byly 7,5 x 17 je to velký rozdíl a bylo by to moc viditelné nebo mohlo by to mít jiné problémy?Diky za odpo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 nic se nepozna... ale 225 gumy uz bych na to nedal, budou to dost balony nafoukly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.