Publikováno Květen 19, 200619 r Ahoj mám fabku 1,2 40kw classic.A chci se zeptat jestli se dá aktivovat pípak zapnutí pásu.Svítí mi jenom kontrolka a ta mě nedonutí se připoutat.
Květen 19, 200619 r Ja nevim, ale pripoutat se je uplne automaticka vec, kterou udelam okamzite kdyz sedam do auta...... i kdyz jen popojizdim na chate po vesnici....... Sorry za OT
Květen 19, 200619 r Bobik: Ja to budu zapojovat pristi tyden. Ano, take se automaticky poutam, ale chci aby zacala ridit i pritelkyne a alespon v zacatcich ji to doufam pomuze. I kdyby ji to upozornilo jen jednou jedinkrat, ze si ma zapnout pas, tak je to dobre.
Květen 19, 200619 r jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa
Květen 20, 200619 r Pípák sa aktivovať síce dá, ale potrebuješ vymeniť aj zámok vodičovho bezpečnostného pásu a natiahnuť od neho jeden vodič k prístrojovému štítu.
Květen 21, 200619 r Ja mam zase taky problem, ze som dnes nastartoval auto a ako som sa pohol tak sa spustil pipak ako keby hlasil nepriputane pasy (cuval som z parkoviska tak som nemal). Pocul som to v aute prvy krat a kedze mam Classic tak ma to dost prekvapilo. Vie niekto poradit co by to mohlo pipat? Po chvili to prestalo. Mohlo to byt tak 5 - 10x. Auto sa chovalo uplne normalne. Edit: este podotykam, ze na palubke sa nic nerozsvietilo.
Květen 21, 200619 r Ty to ani zapnout nemuzes, kdyz nemas zamek pasu se spinacem Tos mi nerekl, vracim sedacky Ja mel zato, ze to tam je, jen mam jiny konektor a nejde to pripojit. Ale on to bude asi konektor na vyhrivani
Květen 21, 200619 r jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa A jakto že mi nepípá ani nesvítí kontrolka málo vody v ostřikovači? To je nějaká příplatková výbava, nebo je v háji čidlo?
Květen 21, 200619 r jo a pak budes mit malo vody v ostrikovaci,prasklou zarovku a bude pipat-chudak pak pritelkyne-bude se potit buh vi kde vsude a rikat jezis marja pas mam a furt pipa A jakto že mi nepípá ani nesvítí kontrolka málo vody v ostřikovači? To je nějaká příplatková výbava, nebo je v háji čidlo? tak mas asi v haji cidlo, a nebo ho tam vubec nemas, jako asi vetsina z nas....
Květen 21, 200619 r Nevím jestli to má cenu zapojovat. Já to mám od nova a kdybych to tam neměl tak to vubec neřeším protože mě to akorát se.. . Stejně když to nastartuješ tak to má asi 5 gongu a pak to stichne a už tě to neupozorňuje jak v jiných autech. A ještě těch pár cinknutí vyřadíš z provozu když přidržíš odepinač pásu. Muj názor. Až to budeš mít a při každém zapnutí klíčku ti to bude řvát tak nevím. Hodně zdaru při montáži.
Květen 21, 200619 r Mame to z vyroby u druhe u manzelciny fabie a musim rict ze by mne to asi taky casem zacalo stvat... Ale pro zenu je to signal aby na nic nezapomela... Ale je to jen o zvyku.. Tedy v tom aute to pipa a gonguje nejak prilis - park asistent, pas, voda v ostrikovacich... nastesti ze nadrz pipa az po 800 kilometrech...
Květen 21, 200619 r Ve fabce je to jeste dobry, ale v novy oktavce to otravuje porad. Ale je to jedine dobre. Par zarytych nepoutavcu uz to naucilo, aby se poutali.
Květen 22, 200619 r Čaute, zajímalo by mě, jestli je ve Fabce s vybavou Confort už nějaká příprava na pípak a kontrolku pásů. A co ty ostřikovače? Dá se nějak aktivovat kontrola žárovek(mi ta kontrolka při zapnutí klíče nesvítí)? Prostě, co tam můžu levně dodělat?
Květen 22, 200619 r Čaute,zajímalo by mě, jestli je ve Fabce s vybavou Confort už nějaká příprava na pípak a kontrolku pásů. A co ty ostřikovače? Dá se nějak aktivovat kontrola žárovek(mi ta kontrolka při zapnutí klíče nesvítí)? Prostě, co tam můžu levně dodělat? Mam comfort 01 a signalizaci nezapnutych pasu jsem tam mel.
Květen 22, 200619 r Co je kontrola žárovek ? To jako, že to při otočení klíčku vyzkouší jestli jsou vlákna OK nějakym malym napětím ?
Květen 22, 200619 r Co je kontrola žárovek ? To jako, že to při otočení klíčku vyzkouší jestli jsou vlákna OK nějakym malym napětím ? Ne, kdyz treba zabrzdis a nektera zarovka v brzdovkach nebude svitit, tak se ti rozviti kontrolka a pipne to. Kontroluje se to az kdyz se to ci ono svetlo pouzije.
Květen 28, 200619 r Ani by som nepovedal, že to zarytých neupútavačov k niečomu donúti. Popred alebo poza operadlo do zámku pripnú vodičov pás a je hotovo. Inak ja som u Fabie ten pás doplnil o jedno maličké relé, ktoré ten pás odpojilo, keď bola zaradená spiatočka. A nová Octavia už upozorňuje na nezapnutý pás až keď sa prekročí určitá rýchlosť. Kontrola žiaroviek pracuje na princípe sledovania prúdu. Ak tečie menší (resp. žiadny), tak je to zlé. Napríklad u OII je s tým problém, ak človek nahradí predné parkovačky LEDkovými.
Duben 1, 200817 r zdravím měl bych dotaz, mám Fábku 01 comfort a chtěl bych vědět jestli se dá nějak nakódovat aby to pípání bezp. pásů trvalo déle? pípne to asi 5x a pak to přestane. díky za rady.
Duben 1, 200817 r ne, leda by sis sehnal cele nove faceliftove budiky /trebas maxidot rovnou/ ty huci furt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.