Publikováno Květen 19, 200619 r Chlapi měl už někdo demontovaný ten středový výdech topení na palubce? Potřeboval bych vědět,jestli je to problém vytáhnout.
Květen 20, 200619 r Jestli myslíš ten výdech, jak je u té odkládací schránky, tak to by neměl být problém vymontovat.Má doma jeden náhradní, tak ti ho vyfotím zespodu,ať víš, kde jso pacičky, které to drží.Jinak se to vymontovává pomocí "špachtle", která se tam zasouvá v místech, kde jsou ty pacičky.
Květen 23, 200619 r Autor Tak jsem to už vyměnil a v pohodě. Je tam jeden fígl,který způsobuje že lamely při zavření ne zcela dovírají. Stačí docvaknout a je to.
Prosinec 1, 201113 r cauko, tiez by som potreboval demontovat tieto vyduchy. Uz som pod ne skusal strkat kreditnu kartu a aj som natrafil na tie zarazky len sa chcem spytat ze ked tie zarazky zatlacim mam celu tu schranku tahat k sebe alebo sa ju mam snazit nejako tahat smerom hore?
Prosinec 1, 201113 r ja som ju jednoducho vypáčil šrobovakom,musíš ju len jednoducho vytlačiť zo spodu smerom nahor
Prosinec 4, 201113 r no paceniu srobovakom som sa chcel vyhnut ...ja som skusal tam ako su tie zarazky strcit kreditne karty, tie zarazky sa mi podarilo zatlacit ale neviem teraz ci treba schranku dvihat hore alebo tahat k sebe
Prosinec 10, 201113 r chlapci ja som asi dement ale mne ta odkladacia schranka s ofukmi nejde von ...neni v tom nejaky hacik?
Leden 4, 201312 r Potřebuji vytáhnout zadní výdech.Je to tam taky jen nacvaknuté.Popřípadě je nějaký fígl,jak to vytáhnout?Díky
Únor 1, 201312 r Středový výdech na palubní desce jsem demontoval v pohodě za pomocí dvou příbor. nožů lidi, nevím jsetli to víte, ale spodek otevřené schránky je shodný se spodkem zavírací Jsem sehnal použitou zavírací schránku, která měla poškozené výdechy a tak jsem přehodil pouze dvířka a už jezdím jako v eleganci Upraveno Únor 1, 201312 r od liborch
Září 15, 20159 r Mám dotaz, funguje ve všech oktávkách tento zadní výdech nebo se tam dával i když nefouká vzduch dozadu přes středový ,,tunel" ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.