Přejít na obsah

Sportovní pružiny


Tompo

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...

Zdravím všechny fandy. Prosím o radu ve volbě mezi značkou VIKA -čína a nebo JAMEX - ? Potřebuji přední pružiny na OCTAVKU 1.9 tdi 81kW rv. 2001. A o celkovou zkušenost se značkou VIKA? Nemá třeba někdo náhodou i jeté na prodej, koupil jsem ji se sníženýma,ale já ji potřebuju krapet zvýšit... :-) Díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Potřeboval bych poradit s pružinama objednal jsem si v-maxx 40mm tady z fora a chtěl jsem se zeptat jestli s temato pružinama nebo podobnyma nemáte někdo skušenosti? Bude podvozek tvrdší než origo?Fakt mi vadí jak se oktáva naklání mám kombíka a nevim jestli je to u liftbacku jiný,ale u kombíka je to děs.Zase nechci moc tvrdej podvozek protože na ty naše silnice je to vražda..díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamo je to sportovni podvozek :) Takze cekej o dost tuzsi a hlavne drncavejsi jizdu :p ale za to zatacky se s tim daji vybirat nadherna :) Ale neves hlavu, zalezi jeste na profilu pneu :) Ja mam bohuzel 40 a podvozek sportovni od JOM taky -40mm a kdyz dojedu, jsem vyklepany jak pred pisemkou ve skole ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po D1 jsem jel jen s tema pruzinama, na novym podvozku jsem s tim jeste nebyl... ale na pruzinach to klepalo dost, to je pravda. Oproti seriovymu podvozku to ztvrdne, ale pro spravnou funkci by k tomu mely byt i tlumice, i kdyz ja byl celkem spokojeny, mel jsem to v kombinaci s Bilstein B4.

Jinak podvozek od HP drzi jako na kolejich, ale auto je tak na hranici unosnosti, co se tyce komfortu, takze ja jsem uplne maximalne spokojeny :palec2: musel bys to porovnat s nekym, kdyz ti to takhle reknu, tak si pod tim muzes predstavit cokoli. Treba KW je tuzsi nez HP.

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U výměny pružin bych si dal pozor na vytečení tlumičů, kamarádovi se to nedávno stalo, jinak když máte távku dlouho a naklání se, tak nejlépe uděláte když vyměníte tlumiče a pružiny zároveň, měnil jsem tlumiče za plynokapalinové a o houpání už nic nevím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Udava se, ze klasicky tlumic snese snizeni kolem 35-40 mm... ja jezdim v aute vetsinou sam a na snizenych pruzinach + tech Bilsteinech jsem nemel nikdy problem

Klasický ...jakože originální? ...to bych potom taky neměl strach ale kamarádovi vytekly, sice to byl seat leon ale podle mě je to auto v hodně věcech velmi podobné (až moc)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...