mine Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Zdar. Kdo má zkušenosti, lepší jezdit severem, přes HK nebo po D1 přes Brno ? Přes Brno po dálnici, ale hrozné ... Vyplatí se jet přes HK ? Dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Jel jsem tu trasu před týdnem. A zkusil jsem obojí. Přes Brno to je podle mne lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 tak přes Hradec - Olomouc - Ostrava je to cca 355km a přes D1 to máš cca 378km......já raději jezdím vrchem přes Hradec...D1 nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 vcera vnoci jsem jsem si to strihl pres Brno z Ostravy do Prahy a je to jasna volba, hlavne to pro me bylo vnoci o hodne rychlejsi nez pres Hradec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) No pro mne to je jasná volba hlavně z důvodu rychlostních měření v malých obcích na královohradecké trase Editováno: 25. Květen 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 tak jet v noci po D1 je rozdíl jako jet po ní ve dne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 sice je rozdil noc nebo den, ale kazdopadne, podle me je porad lepsi jet po D1, hlavne rychlejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 pokud se na D1 nezasekneš kvůli nějaký havárce, který tam jsou denně.....proto tudy nejezdím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 ja tudy jezdim v prumeru tak dvakrat do mesice a vetsinou mam asi kliku, hlavne pokud o ni vim predem dycky se da ta nehoda objet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 jesně..pokud o ní víš a dá se sject.......mě ale třeba ani nejde o to bejt tam hoodně rychle.......hlavně dojet a je jedno jestli o třeba hoďku později.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 jasny, jako vse i volba cesty je to o prioritach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.