Přejít na obsah

Anténa pro GPS.


tentacle

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat těch co maj v Yetim autorádio s GPS navigací (Columbus, Amundsen apod.) zda se pro GPS instaluje na Yetiho nějaká druhá venkovní anténa a nebo je anténa instalovaná někde uvnitř vozu ? Pokud se jedná o druhý případ (vnitřní anténu), jak je to s rychlostí zachycení satelitů a s přesností navigování (zda se např. navigace neopožďuje za skutečnou polohou vozu) ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď. Znamená to tedy, že když se do mého Yeťáka bude u prodejce instalovat rádio Pioneer s navigací až dodatečně po dodání ze Škodovky, tak mám s "ploutvičkou" pro GPS na střeše smůlu ? Rádio už je koupené a čeká se jen na dodání vozu. Je určené přímo pro 2DIN pozici vozů Škoda, SEAT, VW. Ta anténa by se tam musela natáhnout dodatečně nebo je tam příprava ? Je to dodatečně možné a kolik by to asi stálo ?

Jinak abych vysvětlil proč se tam nedalo origo rádio Škoda s navigací - měl jsem limit na služební auto a každá ušetřená položka se hodila. Autorádio jsem měl schváleno řešit separátně, takže se ve výsledné faktuře od leasingovky neobjevilo a limit jsem mohl dodržet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najjednoduchie riesenie pre teba podla mna bude kupit si GPS antenu a dat si ju dakam pod palubovku... len nebudes mat nikdy taky signal ako s original, resp hocijakou externou antenou. V praxi to znamena dlhy nabeh navigacie (urcenie polohy). Alebo si kupis externu, ale to budes musiet tam dotiahnut kable, montovat to atd... a to by som ja na novom aute osobne nerobil:) ... ale ako preco nie. A ten pioneer nemal v baleni antenu? je tam konektor na GPS anténu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hej... to je presne ono... to je interna antena... najlepsie nalepit to co najviac do k ohnu na palubke zospodu... nebude to ziadna slava ale malo by to byt lepsie ako klasicke navigacie na prisavku... vyskusas... uvidis... ked tak budes riesit externu... ale s tym je robota... aby to aj dako vyzeralo:).... jasne... mozes vytiahnut kabel skrz okienko a drzat ju pocas jazdy von oknom;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...