Přejít na obsah

Hledam Frajera ktery rozumi těmhle motorum a elektrice z Ostravska.


Diesel84

Doporučené příspěvky

Motor 1.4 16V 74kW AUB NAJETO 160000km rok vyroby 2000.Problem-stale jede na tři valce, 4 valec nepali,několikrat v autorizovanem servise Škoda-kde proběhla vyměna svíček,zapalovacich kabelu,zapalovaciho modulu,vstřikovani+tlaky valcu vše v pohodě.Vždy při vyjeti ze servisu vždy to jelo v pohode po nejakem case se zavada projevila znova.Nejdrive mi auto pri jizde silne sem tam cuklo po delsi jizde se rozblikala kontrolka elektroniky motoru a jelo to na tri valce.V servise mi čistili škrtici klapku a pote mi řekli že by ji bylo nejlepe vymenit.Škrtici klapka nemuze preci ovlivnit to ze mi stale nepali 4 valec.Tak prosim napiste kdo ma nejake podobne zkusenosti a na koho se mam obratit.Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš přesně maměřené hodnoty tlaků v motoru? A dělá ti to za volnoběhu? Jestli ano,tak jsem měl taky takový problém.Servis měnil kde co,krčil remeny,měřil několikrát tlaky v motoru (tam sice byl rozdíl mezi tím válcem co vynechával a těmi co fungovaly normálně,ale bylo to v rozmezí,které určuje dílenská příručka) pak konzultoval s fabrikou a nakonec se sundala hlava motoru a byl tam podpálený ventil... (více zde: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesne tlaky valcu nevim.Pri nastartovani motor jede v pohode pak pri otackach 2500 na 2 nebo 3 převodovy stupen hodne skube pote zacne jet na tri valce a kontrolka se rozblika.Při volnobehu sem tam skubne ale uz ne tak jak kdysi.Ještě bych potřeboval poradit jak se presne zapojuje zapalovaci modul je oznacen pismenky ABCD mam prvni valec zapojit do A,druhy do B,třeti do C,čtvrty do D?????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...