Publikováno Červen 4, 201015 r Ahoj Všem, před týdnem jsem si dotáhnul Octávku z Nemecka 1,9 TDI-PD 74KW r.v.2006 / 119tis km. Je to můj první nafťák,takže teť si užívam tah motoru od nízkych otáček,a fantasticky nízkou spotřebu. Ovšem kolega z práce mi to kazí tím,že mi poslal link na cenník vstřikovací třisky Přiznám se,že jsem nečekal,že stojí 10 - 15 tis kč kus ! Proto si chci dát poradit od skušených borců - co delat nebo nedelat aby vstřisky vydrželi. Nebo kůli čemu to vlstne odchází? Co může delat člověk jako prevence? Jak často se to stáva,nebo je to závada spíš výnmečne ? Dekuji všem za dobrý rady...
Červen 4, 201015 r na kolegu se vys.r nevím proč by měly odcházet vstřikovací trysky jen tak...tankuj kvalitní naftu a jezdi a na podobný kecy se vykašli V čem kolega jezdí? v něčem novějším vznětovém? Tak mu na oplátku pošli kolik stojí vstřik na Common-Rail
Červen 5, 201015 r Autor na kolegu se vys.r nevím proč by měly odcházet vstřikovací trysky jen tak...tankuj kvalitní naftu a jezdi a na podobný kecy se vykašli V čem kolega jezdí? v něčem novějším vznětovém? Tak mu na oplátku pošli kolik stojí vstřik na Common-Rail Tak jsem rád To je můj první nafťák...tak proto se ptám. Předchozí auťák jsem mnel Mitsubishi Lancer benzin....asi mi to nikto neuvěří,ale najezdil jsem 236 tis km - bez jediný poruchy. Ale spotřeba byla 9litrů - když sem tomu vypálil tak i 14 Teť Octávka v meste má 6,1...a když jsem ho bral z Nemecka tak jsem mnel 4,9. (ale říkam,mám to je týden,takže se pak uvidí ) Jo,a kolego jezdí také v Octávce 1,8 T 110kw. Možná to je závist - a jen mne chtel vystrašit. Když jsem mu ukazoval palubku,že mám průměr 5,4l...tak málem sem ho musel oživovat
Červen 5, 201015 r Neboj se vlka nic Koupil si dobře a pravděpodobnost, že ti odejdou trysky při tomhle nájezdu je mizivá. Jak už bylo psáno, tankuj kvalitní naftu a pokud bys to chtěl dotáhnout opravdu k dokonalosti, tak do každé nádrže šplouchni jednu odměrku aditiv. Já používám VIF, ale je toho na trhu opravdu hodně Tak ať slouží bez poruchy
Červen 10, 201015 r Ahoj,kdyby ti náhodou odešla což se čas od čas stává,ale tak kolem 200000km někdy déle někdy dříve tak dej vědět.Umím sehnat fungl nové za cca 5000kč/ks.Umím i jiné věci,rozvody,brzdy,tlumiče,řemeny,ložiska,spojky,atd.Vše je nové a originál přímo od zdrojr.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.