PJAY Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Máš link na prověřený čínský web? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 tady ten provereny nemam, ale bral jsem tam jine veci vzdy vpoho http://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-11-11-6-VAGCOM-12-12-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW/1699599537.html pripadne tady, mel jsem starsi verzi a ok: http://www.obd2ii.de/vag-12-12-0-diagnostic-cable-vcds-12-12-0-hex-usb-interface-for-vw-audi-latest-software.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 čau kluci, potřeboval bych poradit chci si koupit kabel abych sním mohl dělat na Oc 1 rok 2001 a Oc 2 rok 2006. našel sem tenhle http://www.robeko.cz/katalog/diagnostika-19/skoda-vw-audi-seat-23/diagnostika-skoda-audi-vw-seat-diagnosticky-kabel-vag1-43/ ale nevím s jakou verzí poběží . Nebo sem koukal ze sem hodně dávate z toho alliexpress jsou kvalitní nerad bych něco zničil nebo roztahl patice zasuvky. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 ten co si nasel, tak na O2 s nim udelas jen motor, je to KKL kabel, ktery se da koupit i mnohem levneji... na O2 potrebujes HEX kabel - tedy neco takoveho: http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/vag-com-standard-plus nebo pak klon z Ciny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 ahoj všem, řek jsem si že si budu diagnostikovat své auto (O1) sám. Na netu jsem našel mnoho kablů v různých cenových relacích. Je mi jasné že profi kabel bude stát kolem 8tis a více. Ale mi by postačil kabel který dovede vyčíst chyby, načíst jakou mám v autě jednotku jiné info, chtěl bych si dodělat dojezdy oken, nakodovat klíč a málem bych zapomněl nakodovat čidlo G17 venkovní teploty které předešlí majitel vyhodil. A proto se ptám postačí mi na to kabel USB KKL VAG-COM s softem VAG 409.1. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Objednal jsem si tento kabel VAG-COM 409.1 bude mi to normalně fungovat nebo bude nějaký problém chci dokodovat par věcí na O II r. 2009. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 To je modrej KKL za pětikilo co? Ty potřebuješ HEX-CAN, ostatně to tu bude popsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Jo na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 (editace) Spam to tady není, jen si se tu měl před objednáním rozhlédnout, třeba předchozí strana http://forum.skodahome.cz/topic/91615-vag-com-definitivní-rozhřešení/page-10#entry1865081 Já svůj nemám, když potřebuju tak mi půjčí mechanik origo, ten je o jiný ceně Editováno: 21. Duben 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak jsem byl donucen si dneska koupit nový kabel potřeboval jsem něco zaktualizovat na PC, připojil jsem ho k netu (kabel tam nebyl) ale software se nějak zaktualizoval a když jsem tam připojil kabel, tak se podělal :/ nemáte někdo nějaký rozumný návod, jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Zdarec Měl bych otázečku dostal jsem kabel VAG-K+CAN commander full, a potřebuji vyčíst kod imo na dvojkové oktávce. Dá se to vyčíst tímto káblem a dá se někde sehnat soft? Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 hosi doporucite nejaky kabel+soft k bezne diagnostice OII?mazani chyb+kodovani ma cenu brat neco z DX? tam asi nebude soft v CJ http://www.dx.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sdworak Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Poradíte? co tento kabel http://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-12-12-3-VAGCOM-12-12-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW/32223925026.html ale je bez češtiny jiný nedělají nebo jsem nenašel v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Tady je opraveny odkaz... Co k tomu chces slyset? Je to presne ten kabel, ktery potrebujes na diagnostiku OII. Navic s nejnovejsim softwarem a za celkem peknou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 v cestine se da sehnat software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 V aktualni verzi podle me urcite ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Kde stáhnout nějaký manuál pro vag?Kódy a co kde nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Na oficialnich strankach je k dispozici manual k VCDS. Zbytek se snad da najit primo v GUI VCDS. Chybove kody umi dekodovat primo VCDS nebo jsou k dispozici opet na oficialnich strankach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Spíš potřebuješ dokumentaci k danému autu, nemá smysl měřit bloky hodnot, když je neumíš rozklíčovat a v tom ti manuál k VCDS nepomůže. Něco najdeš přímo v DP, případně v Else. A pokud chceš kódovat, tak potřebuješ label k dané jednotce a autu. Dřív se to úvádělo také v DP (kódy je starším autům, resp. ŘJ tam najdeš), ale s přechodem na dlouhé kódování, které servisy řeší on-line, to tam už není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Nechá se dát VCDS třeba jen do tabletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Když budeš mít odpovídající tablet s Windows, tak určitě, ale nejsem si jistý pohodlností ovládání pomocí dotyků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 bude záležet, jak to schroupe driver kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozik.l Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Ahoj, neměl by někdo odkaz na hex kabel s CZ vagem za rozumnou cenu jako na alixpressu? Nebo zda by někdo neposkytl cz verzi. Před časem jsem pořídil kabel, ale bez cz a tak pro pohodlí bych uvítal češtinu. Na Alíkovi když vyhledávám s cz tak nejsem schopnej nic najít. Přitom ještě cca 3 měsíce zpátky mi nacházel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi tdi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Zdravim vas chalani.Potreboval by som radu ohladom kabla vcds10.6 ang.Vsetko mi normalne ide kazda jednotka len ked chcem nieco zmenit cez dlhe kodovanie tak sa mi nezobrazuju dole popisy.Mam octaviu 2 2005.Skusal som na kolegovom vw caddy 06 a tam to vsetko ukazuje ziaden problem.Vcera sme skusali druhy kabel tiez vcds 10.6 cz na mojom aute a tiez vsetko islo.Stretol sa stym uz niekto?Skusal som uz aj preinstalovat kabel nepomohlo.Vdaka za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 a to jsi zkoušel dva různé kabely a dva různé softy, respektive instalace? Asi jo, když jedna byla en a druhá cz. Máš u obou nahrané stejné labely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.