Přejít na obsah

počítání dojezdu

mcz

Doporučené příspěvky

zdravím,

podle čeho PP počíta dojezd km? nějak se mne nezdají ty vypočty... dlouhodobou prumernou spotrebu mam 5.6l jeto z posledních 4000km no a pocítaní dojezdu mne pak nevychází dle natankovaní, přiklad dojezd 30km natankuju 21 l nafty a napise dojezd 450km takze +- na 21 l mam 420km tj asi 5l na 100km atoje o 0.6l mene nez je dlouhodoba spotreba. real spotreba je kolem 5.7l

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Dojezd počítá podle průměrné spotřeby dané jízdy a stavu paliva v nádrži.

Ale občas to teda dost nevychází, je to tím že to počítá právě z té krátkodobé průměrné spotřeby, ale na nulu ještě tak 10km ujedu :D

Zdar,

je to nekde v navodu vysvetleno, pocita se to podle stylu jizdy za poslednich ... tusim ze asi 50 km .... takze staci zmenit styl jizdy do ekonomicke a postupne se s ujetymi kilometry muze zvysovat i ukazatel dojezdu :) ... ja na nulu ujedu i 40 km (vyzkouseno) s lehkou nohou. Tak nejak mam odpozorovano, ze kdyz mi to ukaze dojezd 0km, tak mi v nadrzi zbyva minimalne 3-5 litru nafty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...