mcz Vloženo 16. Červen 2010 Vloženo 16. Červen 2010 zdravím, podle čeho PP počíta dojezd km? nějak se mne nezdají ty vypočty... dlouhodobou prumernou spotrebu mam 5.6l jeto z posledních 4000km no a pocítaní dojezdu mne pak nevychází dle natankovaní, přiklad dojezd 30km natankuju 21 l nafty a napise dojezd 450km takze +- na 21 l mam 420km tj asi 5l na 100km atoje o 0.6l mene nez je dlouhodoba spotreba. real spotreba je kolem 5.7l Citovat
Lancelot Vloženo 16. Červen 2010 Vloženo 16. Červen 2010 Dojezd počítá podle průměrné spotřeby dané jízdy a stavu paliva v nádrži. Ale občas to teda dost nevychází, je to tím že to počítá právě z té krátkodobé průměrné spotřeby, ale na nulu ještě tak 10km ujedu Citovat
JMcz Vloženo 24. Červen 2010 Vloženo 24. Červen 2010 Dojezd počítá podle průměrné spotřeby dané jízdy a stavu paliva v nádrži. Ale občas to teda dost nevychází, je to tím že to počítá právě z té krátkodobé průměrné spotřeby, ale na nulu ještě tak 10km ujedu Zdar, je to nekde v navodu vysvetleno, pocita se to podle stylu jizdy za poslednich ... tusim ze asi 50 km .... takze staci zmenit styl jizdy do ekonomicke a postupne se s ujetymi kilometry muze zvysovat i ukazatel dojezdu ... ja na nulu ujedu i 40 km (vyzkouseno) s lehkou nohou. Tak nejak mam odpozorovano, ze kdyz mi to ukaze dojezd 0km, tak mi v nadrzi zbyva minimalne 3-5 litru nafty. Citovat
Lancelot Vloženo 4. Říjen 2010 Vloženo 4. Říjen 2010 Super a co jsem asi psal? Jinak počítá to z aktuální jízdy. To, že na nulu se toho dá dost ujet jasné, je tam prostě rezerva. Citovat
Sniper_2003 Vloženo 4. Říjen 2010 Vloženo 4. Říjen 2010 Mě to třeba napíše dojezd 800km a za 30 km se na dojezdu objeví 810km. Je to velmi proměnlivé a opravdu záleží jak se s tím autem jede. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.