mcz Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 zdravím, podle čeho PP počíta dojezd km? nějak se mne nezdají ty vypočty... dlouhodobou prumernou spotrebu mam 5.6l jeto z posledních 4000km no a pocítaní dojezdu mne pak nevychází dle natankovaní, přiklad dojezd 30km natankuju 21 l nafty a napise dojezd 450km takze +- na 21 l mam 420km tj asi 5l na 100km atoje o 0.6l mene nez je dlouhodoba spotreba. real spotreba je kolem 5.7l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Dojezd počítá podle průměrné spotřeby dané jízdy a stavu paliva v nádrži. Ale občas to teda dost nevychází, je to tím že to počítá právě z té krátkodobé průměrné spotřeby, ale na nulu ještě tak 10km ujedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMcz Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Dojezd počítá podle průměrné spotřeby dané jízdy a stavu paliva v nádrži. Ale občas to teda dost nevychází, je to tím že to počítá právě z té krátkodobé průměrné spotřeby, ale na nulu ještě tak 10km ujedu Zdar, je to nekde v navodu vysvetleno, pocita se to podle stylu jizdy za poslednich ... tusim ze asi 50 km .... takze staci zmenit styl jizdy do ekonomicke a postupne se s ujetymi kilometry muze zvysovat i ukazatel dojezdu ... ja na nulu ujedu i 40 km (vyzkouseno) s lehkou nohou. Tak nejak mam odpozorovano, ze kdyz mi to ukaze dojezd 0km, tak mi v nadrzi zbyva minimalne 3-5 litru nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Super a co jsem asi psal? Jinak počítá to z aktuální jízdy. To, že na nulu se toho dá dost ujet jasné, je tam prostě rezerva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Mě to třeba napíše dojezd 800km a za 30 km se na dojezdu objeví 810km. Je to velmi proměnlivé a opravdu záleží jak se s tím autem jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.