selen Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Mám novou Octavii Tour motor 1,6 75kW rv. 2010 najeto 400 km a docela hlasitě mi cvaká v něčem co je umístěno mezi nádobkou na chladící kapalinu a nádobkou ostřikovače.Je to v příloze označeno.Potřeboval bych vědět co to je a hlavně jestli je to ok?Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Toto je odvětravaci nadobka s aktivnim uhlim,dokud cvaka tak je to v pořadku.Jinak přiště zkus hledat,temata tady jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selen Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Toto je odvětravaci nadobka s aktivnim uhlim,dokud cvaka tak je to v pořadku.Jinak přiště zkus hledat,temata tady jsou Hledal jsem půl hodiny a nic, asi blbě.V každým případě díki ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 a až docvaká, tak co? jinak sorry za OT, ale oni už na tourky nedávají ani kryty tlumičů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.