Publikováno Červen 26, 201015 r Zdravim všechny ... pořidil jsem si Superba Combi a muj iphone ne a ne komunikovat s Bluetooth sadou orig. ze Škodovky... tak nevim zda je to v rukach nebo nevim :-D
Červen 27, 201015 r Asi v rukách. Mám to bez problému. Malý návod: Zapni klíč v zapalování, Na iPhone jdi do nastavení, v nastavení dál do obecné, v obecném na bluetooth, zapnout bluetooth. Začne hledat zařízení a mělo by nalézt SKODA BT, vybrat SKODA BT a zadej heslo pro připojení 1,2,3,4 a mělo by být hotovo. Po vypnutí zapalování se spojení přeruší a pokud necháš zapnuté BT na telefonu tak při dalším zapnutí zapalování se automaticky budou BT párovat.
Červen 27, 201015 r Autor No tak v tom problem neni ... v IT si vcelku poradim mě nenajde iphone ke sparovani pravě vubec nic.. asi na 4 pokus naopak BT v autě napsalo že nalezl 345...... což by odpovídalo Mac adrese Iphona a napsalo mi to heslo co mám zadat v iphonu a na něm se nic neobjevilo... a to se stalo pouze 1x a podruhe už se to ani neobjevilo. Je pravda že mám v iphonu firmware 4.0 takže to vypada že si s nim fakt zatim jednotka v autě neporadí a tudíž ani s iphonem 4. Ještě otestuji najit BT v autě nouťasem zda vůběc šiří signal Asi v rukách. Mám to bez problému. Malý návod: Zapni klíč v zapalování, Na iPhone jdi do nastavení, v nastavení dál do obecné, v obecném na bluetooth, zapnout bluetooth. Začne hledat zařízení a mělo by nalézt SKODA BT, vybrat SKODA BT a zadej heslo pro připojení 1,2,3,4 a mělo by být hotovo. Po vypnutí zapalování se spojení přeruší a pokud necháš zapnuté BT na telefonu tak při dalším zapnutí zapalování se automaticky budou BT párovat.
Červen 27, 201015 r Tím firmware 4.0 to není. Po update na 4.0 jsem nemusel znovu ani párovat a mám napárované dva telefony 3G a 3GS a chodí oba bez problému.
Červen 27, 201015 r Autor A máš GSM II nebo GSM III ? Tím firmware 4.0 to není. Po update na 4.0 jsem nemusel znovu ani párovat a mám napárované dva telefony 3G a 3GS a chodí oba bez problému.
Červen 28, 201015 r Autor Tak asi po hodině experimentovaní a vypínání bluetooth na telefonu s hledaní z auta atd... jsem se dostal k tomu že mi v jednu chvilku našel zase to číslo telefonu a tentokrát ho spároval.. Bohužel telefon píše že je spojen s SKODA_BT ale auto hlásí že neni sparovano s žádným telefonem Mám BT jednotku 1Z0 035 729E. Je to GSM II. Koukni sem nebo
Červen 28, 201015 r Autor Tak jsem našel zakopanyho psa ... z nějakého důvodu mam v autě GSM III takže mi nejde protokol rSAP v iphonu takze novej telefon s podporou nebo vymenit jednotku na GSM II fakt super Mám BT jednotku 1Z0 035 729E. Je to GSM II. Koukni sem nebo
Červen 29, 201015 r Autor No nikde jsem na to ze to upravej nenasel Ja by som GSM III nevymenil za II, údajne to čoskoro Iphony zvládnu aj s rSap
Červenec 23, 201015 r Autor Tak vyřešeno koupil jsem si novej telefon Samsung galaxy S ... kam se na nej Ipohone 4 hrabe. Pekne mi to hned sparovalo a funguje ...
Červenec 28, 201015 r mám trochu problém s tel. seznamem - když ho dám načíst z telefonu, tak se nenačte nic nebo přesněji řečeno se přepíše stávající seznam v autě prázdným seznamem. Mám tel Samsung Wave. Problém jsem vyřešil, že jsem si kontakty nakopíroval do tel nokia, z něj poté do auta. A nyní už nedávám aktualizovat tel. seznam v autě, když mám připojenej Samsung. Vše jinak funguje jak má... to skycz: z Galaxy se ti kontakty nakopírují v pohodě?
Únor 27, 201114 r Jaky je rozdíl mezi GSM II a GSM III BT? Nemam žádný, mam Superb z roku 2008, uvažuji o tom že koupím modul BT ale nevím který mam koupit. Děkuji za odpověď
Únor 27, 201114 r Záleží na tom, co od toho chceš, nebo potřebuješ. Tady je odkaz na patnáct stran, kde si můžeš všechno, co se týká GSM II a III nastudovat a pak se rozhodnout.
Únor 28, 201114 r Já mám problém s iPhone 4 a GSMIII sadou. Když jsem cca před měsícem pořídil auto tak se vše bez problému spárovalo a fungovalo. Teď jsem musel přeinstalovat iPhona a od té doby to přestalo jít. Telefon se nespáruje nebo respektivě nenajde žádnou BT sadu :-(. Na displeji v autě mě svítí číselný kód pro spárování a pod ním funkce ZRUŠIT která ovšem vůbec nejde potvrdit. Tzn. nepustí mě to vůbec do menu na vyhledání nového telefonu. Už nevím co s tím mám dělat. Kdyby mi to před tím nefungovalo tak bych neřekl nic, ale takto ?:-(.
Březen 20, 201114 r U tebe je problém, že se to snaží nějak spárovat, ale díky vyššímu software v tvém telefonu dojde k chybě. Řešení: 1. U iphonu pokud ho budeš mít v tu chvíli v autě vypnout Bluetooth !!!! 2. Spárovat HF jednotku s jiným novým telefonem 3. Pak přes menu bluetooth, profily, vymazat profil iphonu případně pak i aktuálně spárovaného telefonu. Vždy nejprve mazat iphone. 4. Zapnout bluetooth na tvém iphonu a Maxi-Dotem vyhledat zařízení...vše už pak proběhne jak poprvé. Upraveno Březen 20, 201114 r od ferda25
Říjen 29, 201113 r Podařilo se už někomu spárovat iPhone s OS 5.0 a GSM III? Mě ne :-) Píše to nekompatibilní přístroj :-( Pomohla by třeba aktualizace firmwaru ve Škoda servisu? To by zvládnout mohli, ne? ))
Říjen 30, 201113 r No ja jsem mel HTC EVO 3D a s radosti jsem sedal do auta, ze vsechno sparuju a ono prd... podelany profil RSAP (BT SADA PREMIUM III). Tak jsem skoncil u Blackberry, ktery to umi, ale neskutecne me to stve.... skytcze: jakej model telefonu mas? Je to galaxy SII nebo SI? Pouzivas nejaky specialni soft na rSAP nebo to Galaxy to umi "od prirody?" Diky za tipy.
Říjen 30, 201113 r galaxy to umí z výroby, myslím že S1.. a pokud nejde tak stačí vyměnit jednotku a půjde vše včetně A2DP
Říjen 30, 201113 r Podařilo se už někomu spárovat iPhone s OS 5.0 a GSM III? Mě ne :-) Píše to nekompatibilní přístroj :-( Pomohla by třeba aktualizace firmwaru ve Škoda servisu? To by zvládnout mohli, ne? )) iPhone nemá rSAP, takže se s GSMIII Premium neumí spojit. Pomůže výměna jednotky v autě. Vhodnou mám zrovna na prodej. Kdyžtak SZ.
Říjen 31, 201113 r to Crake: Galaxy SII funguje 100% se Škoda GSMIII. Jinak android rsap neumí, Samsung to přidává do svých telefonů jako nadstavbu, vypadá to tedy, že HTC to tam nedodělává (HTC EVO 3D)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.