Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

70 členové hlasovali

1. 1. Jak se Vám líbí tuningové zpracování?

• Je to super
      1
    • Celkem slušný
      0
    • Mám lepší
      1
    • Nic moc
      0
    • Je to humus
      53
    • Chtělo by to ještě upravit
      4

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, zdravím všechny "fábiáky".

Konečně jsem našetřil korunky a chci si koupit pořádnou Fábku. Našel jsem ji na:

http://skoda-fabia.vybersiauto.cz/skoda-fabia-1-0-mam-tuning-dd31216.html

I když jsem z Prahy, tak za tu cenu se do Ostravy vypravím s kamarádem a budu si konečně užívat léto s pořádným fárem. Kdyby tu byl náhodou někdo, kdo by se v tom bazaru mohl zastavit a trochu ji zkouknout z blízka, byl bych rád za Vaše názory.

Díky Jenda

Přesouvám do sekce OSTATNÍ , bo se to tu zvrhlo a je to topic o autě, který ani nemáš. Až budeš vlastnit, založ si novej.

Upraveno od Luďa

to je nejaky JOKE ? :help::) jestli ne tak by to bylo to nejhorsi co jsi kdy v zivote udelal ;)

Souhlas s Memphikem, jako jestli tohle je pořádný auto, tak už asi nevím no :D:help: :help: :help:

jestli to je joke,tak to už tu je v téma inspirace pro fabky a jestli to myslíš vážně,tak ses blázen104.gif

určitě recese :p:smich: ale jínáč kára dobrá...mít zahradu, tak jí prdnu někam doprostřed aby strašila špačky a jiný ptactvo :smich:

:kuk: jestli tohle myslíš vážne, tak jsi blázen, ale hlavně, že se líbí Tobě, já bych se styděl i si do ní sednout :ble:ble
  • Autor

:/ hmm a to se Vám nelíbí ta barevná kombinace nebo provedení a nebo motorizace?

Já myslel, že je zajímavá na pohled... :/

Kdyby byla možnost v hlasování dát „celkem slušný super hnus“ tak bych to dal.. Za tu cenu budeš mít leda problém na STK a stou barevnou kombinací tě zastaví každá policejní kontrola… A i takoví policajti co už mají padla a jedou domů lol

Tak to je ta nejvetsi srac*a co jsem kdy videl hnus radsi nasetri nejaky prachy jeste a kup si normalni fabku :palec2:

Pokud si dobře pamatuji, tak začínal prodej na 140 000kč a už je za 55 litrů :) . Zajímalo by mně za kolik to je prodejné? 20000 ? Stk to neprojde, to auto ihned vyrazili, neboť i na pohled nepasují rozměry a kdoví co by tam ještě našli. Takže jestli chceš vyhodit prachy tak jdi do toho :) . Ale je pravda že je to jedna z nejznamějších fabek :D :D :D

:/ hmm a to se Vám nelíbí ta barevná kombinace nebo provedení a nebo motorizace?

Já myslel, že je zajímavá na pohled... :/

Řekl bych že komplet ;) Je fakt, že každýmu se líbí něco jinýho, ale od tohole ruce pryč, jako tohle má od "pořádnýho auta" jak píšeš hodně daleko, já bych to nazval jiným slovem: Kýč :feve: Já bych se styděl jen kolem toho projít :kuk::ble

...dle mě si tady autor tohoto topicu z nás dělá srandu....

tohle auto by si snad nikdo nekoupil ani kdyby mu zaplatili....

a do sekce Vaše Fábie toto téma určitě nepatří....

chlapci co ked konecne ten hnus odstrany a bude to pekna fabka takze ked tak ju kup a zbav ju tych prasacin :) vela stastia...

kupovat auto 8 let starý......kterýmu končí STK.....a ještě FI 1,0 ......a s takovým vzhledem....opravdu úsměvnéwink.gif

Kamarade niv ve zlem ale si spadol na hlavu ?ne? toto len fakt Blazon kupi :):):):):)

No já kolem toho barazu jel tak jsem se tam na ni chválně mrknul a je to masakr :ble :ble :smich: :smich: prostě hrůza,ale až bude stát 20000 tak si jí klidně koupím,dám na ní sériové nárazníky a blatníky a budu s ní jezdit do práce a venčit s ní po luce psa lol lol :smich:

neblázni člověče!!! :kuk: tuhle fábku jsme nedávno s kamarády dávali do TUZINGU !!hnus!nebrat! :feve:

tak třeba jí chce dotyčný z důvodu extravagančnosti a aby všude vzbudil zájem a pochybnosti o zdravém uvažování :smich:

Vem rozum do hrsti prachy si schov do banky došetři na normální auto i když tohle si ani to označení auto nezaslouží je to zbastlenec a to se držím hodně při zemi tolik nevkusu pohromadě jsem neviděl a doufám že už nikoho neuvidím jak ti tu všichni říkají pokud si z náš neděláš srandu vyhodíš 55000Kč za spoustu starostí pokut a posměchu!!!Hodně štěstí při rozhodování.

chlapy on si snas dela asi KOZY

Kluci nevíte kde ztratili to křídlo co bylo vzadu?

Jediné co se mi tam jakž takž líbí je střecha a kapota.. zbytek je humus.. a ten interiér je úplně největší humus.. ty sedačky jsou jak kdybys seděl v pisoáru :smich:

Zajímlo by mě kdo dal v tom hlasování"celkem slušný" :smich: :smich: :smich: :smich: lol lol lol:smich:

jo taky sem nad tim přemýšlela :smich::smich: přiznejte se :smich::D

By se mi to líbilo pro přítelkyni. Hned bych věděl kde je a že to auto nikdo neukradne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.