Jump to content

Tuti Fruti - nádhera již brzy moje

JendaKott
 Share

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ahoj, zdravím všechny "fábiáky".

Konečně jsem našetřil korunky a chci si koupit pořádnou Fábku. Našel jsem ji na:

http://skoda-fabia.vybersiauto.cz/skoda-fabia-1-0-mam-tuning-dd31216.html

I když jsem z Prahy, tak za tu cenu se do Ostravy vypravím s kamarádem a budu si konečně užívat léto s pořádným fárem. Kdyby tu byl náhodou někdo, kdo by se v tom bazaru mohl zastavit a trochu ji zkouknout z blízka, byl bych rád za Vaše názory.

Díky Jenda

Přesouvám do sekce OSTATNÍ , bo se to tu zvrhlo a je to topic o autě, který ani nemáš. Až budeš vlastnit, založ si novej.

Edited by Luďa

Kdyby byla možnost v hlasování dát „celkem slušný super hnus“ tak bych to dal.. Za tu cenu budeš mít leda problém na STK a stou barevnou kombinací tě zastaví každá policejní kontrola… A i takoví policajti co už mají padla a jedou domů lol

Pokud si dobře pamatuji, tak začínal prodej na 140 000kč a už je za 55 litrů :) . Zajímalo by mně za kolik to je prodejné? 20000 ? Stk to neprojde, to auto ihned vyrazili, neboť i na pohled nepasují rozměry a kdoví co by tam ještě našli. Takže jestli chceš vyhodit prachy tak jdi do toho :) . Ale je pravda že je to jedna z nejznamějších fabek :D :D :D

:/ hmm a to se Vám nelíbí ta barevná kombinace nebo provedení a nebo motorizace?

Já myslel, že je zajímavá na pohled... :/

Řekl bych že komplet ;) Je fakt, že každýmu se líbí něco jinýho, ale od tohole ruce pryč, jako tohle má od "pořádnýho auta" jak píšeš hodně daleko, já bych to nazval jiným slovem: Kýč :feve: Já bych se styděl jen kolem toho projít :kuk::ble

No já kolem toho barazu jel tak jsem se tam na ni chválně mrknul a je to masakr :ble :ble :smich: :smich: prostě hrůza,ale až bude stát 20000 tak si jí klidně koupím,dám na ní sériové nárazníky a blatníky a budu s ní jezdit do práce a venčit s ní po luce psa lol lol :smich:

Vem rozum do hrsti prachy si schov do banky došetři na normální auto i když tohle si ani to označení auto nezaslouží je to zbastlenec a to se držím hodně při zemi tolik nevkusu pohromadě jsem neviděl a doufám že už nikoho neuvidím jak ti tu všichni říkají pokud si z náš neděláš srandu vyhodíš 55000Kč za spoustu starostí pokut a posměchu!!!Hodně štěstí při rozhodování.