pemahy Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Ahoj, potřebuji poradit jak zlepšit svítivosti zadních světel na Octavii Combi II. Problém je, že svítí jakoby mdle a ne celoplošně, např. nové lampy v Octavii Combi III svítí mnohem lépe. Řešili jste někdo něco podobného? Pomůže koupit lepší žárovky? Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 (editace) Nic takového jsem neřešil, ... napadá mě třeba... nebudou možná světla zevnitř zaprášená? Já ze zadního světla tahal jednou chcíplou masařku. Takže už mám všechny mouchy vychytaný Foto by nebylo? Editováno: 4. Srpen 2010, autor: :Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 jde to překódovat jednotku mužeš si procentuelně přidat svítivost snad až na 100% ale pak ti nebudou moc svítit brzdovky a mlhovky protože žárovky už pojedou na 100% já si to zvedal asi na 25% z origo tuším 18%ti a svítíto líp než ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 No nevím, mě se zdá že už to na tovární nastavení svítí až až. Nemáš čistě náhodou ahoj některé z těch myslím 5W žárovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Staci vymenit ziarovky za nove, lebo kazda (aj fungujuca) ziarovka po 1-2 rokoch pouzivania zacne zvnutra cerniet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 v zadnych lampach max 3w pre o2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 přesně jak píše Cjoctavian, vyměnil jsem, a svítí jak nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 tak som rad, ze to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lj1 Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Prepacte, ale aky zmysel ma zvysovat svietivost? Ked jazdis v noci, potom mas oci vytahane od tychto vsakovakych uprav ako angorsky zajac. Nerozumiem tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 To jsem si to tady přečetl až dnes , jinak to že se ty žárovky začadí, pak už z toho nejsou ty hezký "cečka" ale jen jakysik mldlé cosik, to je popis že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Přesně tak. Za 2 roky ty žárovky zčernají a jsou zralé na výměnu. Po výměně to zase svítí tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.