Přejít na obsah

Velikost nadrze

Jan Tichy

Doporučené příspěvky

Zajimave je ze davaji k yetimu dodatek k navodu ve kterem pisi ze 4x2 ma nadrz 55 litru a 4x4 60 litru, ale asi to odpovida kdyz jsem jel ze zakaznickeho mel jsem rucicku na nule a bylo mi doporuceno ad jedu okamzite k benzine a natankoval jsem tam 54 litru takze to bude asi pravda ze tam mame ve 4x2 55ku nadrz. Tudis tam neni rezerva pokud ukazuje rucicka nulu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám 1.2 TSI. Z autosalonu jsem odjížděl a ručička byla na nule a dojezd na MAXIDOT-u 0km. Než jsem dojel na benzinku, tak jsem ještě takových 7km ujel určitě. Čerpal jsem plnou a taky se vešlo 54 L. Při druhém tankování MAXIDOT ukazoval dojezd cca 10km a tankoval jsem 51,2 L Asi tam nějaká malá rezerva bude, ikdyž ručička bude na nule a dojezd bude ukazovat 0km.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Mám 2,0tdi 103kw,4x4,r.v.2010 a pokud mi počítač ukazuje 0 dojezd a ručička palivoměru je taky na 0, načepuju maximálně 54-54,5l nafty a konec.Podle TD bych měl mít nádrž 60l.Kde je těch

dalších 5l.Mám najeto 34.000km, čepuju vždy do plné a nikdy nenajedu víc jak 860km+/-. Jak to máte vy?

Odkaz ke komentáři

Tak tohle mám podchycené celkem přesně,(2,0tdi 83kw 4x4 rv.2011) pokud mi poč.ukáže dojezd 0km tak stoprocentně ještě ujedu 90km při spotřebě 5L na 100km - to vyjedu nádrž uplně do sucha! PS: Od Listopadu 2010 jsou nějaké technické změny včetně nádrže.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...