Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jak je na tom Fabia 2004 1.2 HTP 40kW? Je možnost nainstalovat tempomat? Docela o něm uvažuji na delší cesty, ať pořád nemusím mít tlapu na pedálu.

záleží na RJ motoru.. některá to umí, některá ne..

Dá se to nějak vyčíst z VINka nebo ve VAGu? 

Vím, že dost lidí uvádí, že se nedá do tohoto auta tempomat dát a že je potřeba mít alespoň 45kW, resp. 47kw. 

Zalezi na ridici jednotku palubni site, 6Q0, a 6Q1 - podporujie, a 6Q2 se musi menit, ta nepodporuje.Zistis to diagnostikou nebo pokud sundas plast pod volant tak tam ji najdes. Hodne lidi rikaji, ale KW jsou uvedeny jen kvuli tomu ze treba do kopce nema silu, nic vic na tom neni.

Jinak tempomat mam origo pokud bys chtel. Tel. 604302733. Liberec.

Upraveno od vitezlav

ŘJ motoru je v motorovém prostoru, pod volantem je komfortka a částečně přístupná BSG

píšeš totální nesmysly.. proč ho tady pleteš když o této problematice nic nevíš?? a ještě s telefonním číslem... jsem zvědav jak mu pak budeš vysvětlovat že mu RJ motoru nepodporuje tempomat...

některé RJ motoru 40Kw nepodporují tempomat!

Upraveno od Milhausek

Kamo, kolik tempomatu si namontoval a kam si daval konektor, do RJ motoru nebo do BSG?

Upraveno od vitezlav

ty jsi jak padlý na hlavu!!! jsi si jistý že všechny RJ motoru pro 40kw verzi podporují tempomat???? já jsem si jistý že ne... verze BSG je samozřejmě důležitá, ale pokud tempomat nepodporuje RJ motoru tak co budeš dělat??? Hmmmm???

ale ja na 40 Kw tempomat namontoval bez problemu, jak zjistis jestli pujde nebo ne? Tak porad, nemyslim s tim nic zleho.

tady se někdo dotkl nedotknutelného Mlhause  :kol-32: ego je halt ego

proč tu jen  nekonstatujete a neporadíte :kol-47:  že by stačilo napsat: (ne všechny řídicí jednotky motoru 40 kW podporují tempomat)

Upraveno od Combi2002

protože to z hlavy nevím

jinak Milhaus, cislo tel jsem mu psal, ze jsem mu nabizel tempomat, ne ze mu po telefonu namontuji   :D

Upraveno od vitezlav

Resumé: musí to podporovat jak BSG, tak ŘJ motoru.. obojí se dá vyměnit za kompatibilní verzi, takže v konečném důsledku se tempomat domontovat dá!

Chalani, priznám sa, že sa mi nechce čítať všetkých 40 strán o tempomate, tak sa spýtam, že kde nájdem BSG a RJ? iem že pod volantom, ale chcel by som vedieť, ktorá "krabička" to je. Vie sem niekto hodiť fotku? Mám F1 1.9TDI 74kW 101PS a plnu vybavu Elegance, no tempomat nemam. Myslim si, že by som mal mať všetko kompatibilne a mala by mi stačiť páčka s kablami, ale chcem sa pred kúpou uistiť.

A potom, že či je táto kabeláž OK, alebo treba s inými konektormi?

http://auto.bazos.sk/inzerat/46560380/Packa-tempomat--kabelaz-NOVA.php

Resp. sa tu nájde niekto kto to spravi v okoli martina, prievidze, topolčian? Diky ;-)

Upraveno od Radovan Kmeť

Kamo, packa je Činska  :( a kabelaz neni OK. Kabelaz vypada takto :

post-86846-0-48050100-1424292596_thumb.j

Tak to je OK. Protoze pokud na svazku nebude ten hnedy konektor tak to nezapojis do BSG. To co si poslal i packa i elektrika je OK. 

Niekto píše, že dávať volný vodič na brzdový spínač, a niekto že na +15. Čo je lepšie? Ja som kúpil tempomat s návodom kde je napísané na +15, ale viac sa mi páči ten brzdový spínač. Kto poradí? Dík...

dej na ten brzdovy spinac, mas to jednodussi a original je taky na brzdovy spinac kabel modro cerveny. 

• 1 měsíc později...

Zdravim

Mam 1.2 40 Kw BMD MR 2006

BSG 6Q1 937 049 D a RJ motoru 03D 906 033 F. Vsetko zapojene tak ako ma byt. Cez VAG na kanale 066 vsetko reaguje ako ma. No lenze tempomat nefunguje. Po zapnuti tempomatu ON v pamati zavad vyskoci chyba 

17977 - spinac regulace rychlosti jizdy (E45)
P1569 - 35-10 - neverohodny signal - Sporadická

Myslel som ze je packa vadna, tak som ju reklamoval a prisla mi nova. A stale ta ista chyba. Neviete poradit co s tym. Mam dojem ze je niekde inde chyba. Za rady vopred Dakujem

Nepůjde, nepodporuje RJ motoru

Nepůjde, nepodporuje RJ motoru

A neporadil by si aku RJ motoru treba zohnat (oznacenia ktore by fungovali)

• 3 měsíce později...

Ahoj, měl bych dotaz ohledně tempomatu v FI FL. Když jsem před časem koukal na chyby, měl jsem tam chybu páčky tempomatu. Tu jsem dneska nechal vyměnit, ale tempomat nefunguje, je nutné ho ještě nastavit přes VAG, nebo pokud se jenom mění páčka, nutné to není? Tempomat mi totiž pořád neběží. Díky za pomoc. Případně pokud by se tu našel někdo z Rakovnicka s VAGem, nemohl by se mi podívat na chyby?

Jestli jsi měnil  páčku,tak není potřeba znovu aktivovat.

Aha, tak holt budu muset u někoho projít chyby ŘJ a případně asi ještě vyměnit kabeláž. Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.