Siopaulo Vloženo 15. Srpen 2010 Vloženo 15. Srpen 2010 Jel jsem v noci a nic jsem neviděl, climatronic normálně funguje, ale podsvícení né. Kontroloval jsem pojistky, ale tam nic navázáno není, tak nevím. Děkuji za rady Jinak v servisu jsem nechal dělat servis a desinfekci klimatizace - Mohlo by to mít nějakou souvislost? Citovat
Vaša Vloženo 15. Srpen 2010 Vloženo 15. Srpen 2010 zbytek auta svítí normálně ? (ovladače, budíky) Citovat
Siopaulo Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Vloženo 15. Srpen 2010 zbytek auta svítí normálně ? (ovladače, budíky) Zbytek svítí kompletně - včera večer při cestě domů jsem si toho všíml Citovat
Siopaulo Vloženo 20. Srpen 2010 Autor Vloženo 20. Srpen 2010 Rozobrať, multimeter, a merať. Napätie na ledkách pri zmene intenzity podsvietenia. Ivuso, nevíš jaký pin je pro napájení ledek a jaký zem. Jsou tam 4 konektory, jestli třeba nějaké schéma, aspon kousek. Díky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.