katorz Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Dobrý den, můžete mi poradit, kde koupím krytky ostřikovačů světel na Octavia II??? Budu je muset koupit bez laku a potom někde nechat nastříkat do požadované barvy nebo se dají sehnat přímo v dané barvě. Jde mi o černou metalízu. Děkuji za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Kupoval jsem v autorizáku, měli je skladem, do barvy se stříkají, udělali mi to přímo tam (asi za 3 dny), nejlépe jim říct číslo barvy, to najdeš na štítku v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katorz Vloženo 31. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Děkuju za radu. A jaká byla cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Krytka stála 120 Kč bez DPH, včetně lakování a daně to stálo 209 Kč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalos Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Jsou to ty krytky jako na fotce?Můžete sem dát objednávací kód?Děkuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata_cz Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Taky se Vám už stalo, že jste přišli k autu a zjistili, že nemáte krytku ostřikovačů světel? Mně ano. V první moment jsem myslel, že zlodějíček. Není tomu vždy tak. Krytky upadávají - stane se. Aby se už nestalo (není proti zlodějům), posílám jednoduchý návod, jak vylepšit uchycení. 1. Opatrně zatáhněte za krytku rukou a vysuňte cca 4cm. Zajistěte vhodným nářadím, aby se zpět nezasunula. Já jsem použil kleště, které samy drží nastavenou velikost. 2. Sundejte opatrně krytku a to směrem mírně dopředu a nahoru. Vyháknutí z háčků, kterými krytka drží. 3. V krytce vyvrtejte dírku vrtákem 1.5mm a to v prostředním plastovém naváděcím kolíku. Viz foto. 4. K upevnění krytky použijte drát, který provlečete vyvrtanou dírou v krytce, dále pod tryskami ostřikovače, za kterými drát spojíte. Délka drátu cca 15cm. 5. Hotovo, krytku nechejte zasunout zpět. Mata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Palec nahoru, super práce... Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecek11 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Dobrá práce! Pokusim se napodobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 (editace) zdravim,,,pasuji zaslepky ostrikovacu z normalni O2 na RS ,,,RV2005 dik Editováno: 29. Duben 2012, autor: Wallematte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 myslíš ostřikovače světel? pokud ano, sedí.. I kdybys myslel jiné, díly by se lišit neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 jj zaslepky ostriku svetel ok dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 jo je to stejny akorad facelift je ma jine zaoblene jinak pasuji vsechny predfacelift na vsechny predfacelifty a facelifty vsechny na facelifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 bezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Proc se tedy v autodilech prodavajji zvlast na obyc naraznik a zvlast na RS/Scout naraznik? Pohledove mi taky prijdou stejny, ale maji jine cislo dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 nech mě hádat: RS jsou dražší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Pospíšil Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Zdravím kluci, mám dotaz na ty krytky...mám možnost koupě rs nárazníku s otvory pro ostřiky, ale na své octě nemám ostřikovače světel, takže se chci zeptat, jestli se tam ta krytka dá nějak hezky přidělat aniž bych musel požizovat ostřikovače. Díky Pavel P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 čus hele co sem slyšel tak to lidi přilepili a nebo nějak nacvakli. taky mám ostřiky v nárazníku a nemám je zapojený jenže mám vyhodu že to mám celý takže mi ty krytky držej osttřiky takže taky možnost koupit ostřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likas7 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Zdravím chci se zeptat možná mi někdo poradí.Vlastním Octavii 2 RS a někdo mi zcizil kryt ostřikovače předního světla. No kryt jsem si koupil nový originál ale jeho packy nedosáhnou na packy ostřikovače. Musí se vytáhnout nějak celý ostřikovač a nebo jsou ruzne typy těch krytek ? Předem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 V ETCE jsou dvě rozdílná čísla podle data výroby - jak a čím se krytky liší z toho ale nelze poznat. Předěl je 24.- 25.5.2009 (předpokládám, že je to přechod na facelift). To stejné datum platí i pro samotný ostřikovač. Kdy máš auto vyrobeno a máš číslo té nové krytky, která ti tam nepasuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 musis ten ostrikovac mechanicky vytahnou ven a pak ju tam zacvaknes,vem si treba nejaky pevny drat se zahlym koncem a pomoz mu nahoru pak ho uz vemes i rukou a podrzet si ho venku a zacvaknou,ostrikovac ma docela odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Někdo je dokonce lepí.Mně držely roky dobře, pak jsem měl jednou blbý nápad leštit nárazník i pod krytkou a po dvou týdnech upadla. Trvalo dvě krytky, než se to servisu podařilo správně a trvanlivě nasadit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Vytáhnout, nacvaknout a hotovo. Když jsem to tam dával, tak mě udivilo, že to už neupadlo dřív. Jak je tu napsáno, ten osřik klade docela odpor a ta krytka ho teda kousek drží, protože nezajíždí až na doraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.e.t.r_S Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Dá se sehnat samostatně jen ta tryska? Na každém světle jsou dvě a jedna mi chybí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Přímo v barvě se tedy koupit nikde nedají? Akorát mi taky jedna ulítla tak budu muset pořešit.... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majchel Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Ahojte Hosi, ked uz sme pri tom neda sa niekde kupit nova spojka (rychlo spojka) alebo neviem cim to robia na pripevnenie privodu kvapaliny do trysiek ? Nejaky sikovnik mi nacuval do trysky a premackol naraznik az tak ze sa vnutry zlomila hadicka privodu kvapaliny do trysky. Teraz mi strieka voda do vnutra narazniku. Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.