honza.nera Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 zdravim vsechny skodovaky, nesetkal se tu prosim nekdo se cvakanim ventilu u motoru 1.8 Turbo (Octavia r.v.99, AGU) pri kazde prudci akceleraci mi cvrlikaji ventily, nekdo mi rikal, ze u techto motoru jsou ventily hlucne , ale moc se mi to nezda motor ma natocino bez mala 200 000km, mozna budou zrala zdvihatka na vymenu? dekuji vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Sundej ventilový víko a omrkni vačky,hlavně výfukovou,podle mě bude o několik mm probroušená. Je to bolest těhle motorů,zvlášť když máš tyhle km. Pak jedině vyměnit vačku,dát nový hydraulický zvdihátka a přidat do Oleje Pro-long. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.nera Vloženo 12. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 tak ventily to nebily , nastesti byl tehdy lehce načatý vlnovec - pri volnobehu to bylo ok ale pri zatizeni jsem se toho dost bal, ale uz je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 ty ventily jsou opravdu dost hlučné, cvakají, ale s tím vlnovcem sem měl to samé, najednou se vyměnil a takovej klídeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Při akceleraci cvakají ventily? Je to jistě ventilama?? Nemůže to být staré známé detonační spalování? Při stejných otáčkách, ale bez akcelerace (při menším zatížení) necvakají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 u mě teda cvakají hlavně při volnoběhu, při zvýšení otáček cvakání zmizí. Co hydrošteli ?Jinak další cvakání způsobuje nádobka s aktivním uhlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Nevím jestli jsou to u mě ventily či ne, ále při zvýšení otáček ná volnoběhu tákové svákání přestáne. Co se stím dá dělát á kolik táková oprává stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.