Leden 27, 20178 r S tim uz jsem si zkousel pohrat, mam nekde i zmerene hodnoty a tak.. ale nefungovalo me to.. Pokud by se vam to nekomu povedlo, uvital bych info jak Fotky mam, kdyby se nekomu hodily
Únor 2, 20178 r Takze, sehnal jsem si trosku jinaci regulator jasu ale, potreboval bych poradit kde jsou ledky podsviceni napojene na - .
Únor 3, 20178 r Potreboval bych vysvetlit jeden jev kdyz jsem misto puvodniho regulatoru zapojil 10W potenciometr tak se regulovalo vsechno krome palubovky a dveri ridice. Jinak vsechno slo krasne od 0 do 100. Palubovka a dvere sli bud 100 a nebo 0
Červen 29, 20178 r Kdyby někdo měl náhodou doma zelené led které mu zbyli když si předělával podsvícení tak bych o ně měl určitě zájem. Potřebuju ty klasický LED3mm Když tak SZ Upraveno Červen 29, 20178 r od manoto
Září 26, 20177 r Ahojte. Nájde sa šikovný človek, ktorý by mi urobil podsvietenie budíkov Fábie kombi comfort 2006 ? Malacky / Bratislava okolie ... Ďakujem
Září 26, 20177 r Okamžitě přestaň s tapetováním fora stejnými příspěvky! Duplicitu jsem smazal. Dodržuj pravidla fora!
Září 26, 20177 r před 16 minutami, Pawouk napsal: Okamžitě přestaň s tapetováním fora stejnými příspěvky! Duplicitu jsem smazal. Dodržuj pravidla fora! No no, dá sa to snáď aj slušne povedať nie ? 2 príspevky snáď nieje "tapetovanie" , ale ok beriem na vedomie pravidá. som tu nový tak sorry !
Září 26, 20177 r Opět porušuješ pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje. Slušně říct? On ti snad někdo nadává? Přijdeš sem, pravidla ignoruješ, tak co chceš? Když jsi je schválil při registraci, tak je dodržuj! Další debata v tomto smyslu už tady nebude.
Říjen 20, 20177 r čím by bolo najlepšie zafarbiť ručičky teploty a paliva, aby boli pekné červené a vydržalo to dlho ?
Říjen 20, 20177 r Vsem co prodam diody a chteji cervene rucicky, pridavam cervenou folii na svetla, nalepi se zespoda na rucicku ... je to vratne, jde to odlepit ...
Listopad 2, 20177 r Zdra chlapi, jaké tam dáváte led pouzdro, nebo z jakými jste nejvíce spokojení. daly by se tam napájet čipy 2835, nebo 3528?
Listopad 2, 20177 r Zalezi co mas za auto. U starsich jsou vetsinou original PLCC2 ( 3528 ) u novejsich aut uz se casto pouiva mensi pouzdro SMT ...
Listopad 3, 20177 r před 20 hodinami, danikd napsal: Zalezi co mas za auto. U starsich jsou vetsinou original PLCC2 ( 3528 ) u novejsich aut uz se casto pouiva mensi pouzdro SMT ... octa 2003 tady jsem našel jednu úpravu budíků, ale to bych se styděl to i někde prezentovat http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni-automobilu-serial
Prosinec 5, 20177 r Dobry den shanim nekoho kdo je ochoten mi udelat zmenu podsviceni budiku a interieru v octavii 1 rok 2000.Sternberk,olomoucky kraj.diky moc a zasilam cislo na me na pripadnou domluvu.720966336
Prosinec 5, 20177 r Mohu nabidnout diody, trosku sikovny clovek to zvladne sam ... JInak se tam urcite nekdo najde ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.