joker Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Cau panove. Reším problem s ukazatelem hladiny oleje(oranžová). Tak cca 3x až 4x tydně mi zustane svitit oranžová kontrolka HLADINY OLEJE a to neopodstatnene !! No co jsem tak zhruba vyčetl je,že je zoxidovany snimač na otvíraní kapoty?! Je fakt že když mi to začlo delat, tak jsem vždy vyplašeně vždy vytahoval merku oleje,ktera byla v poho. No a když jsem zase vlezl do auta tak kontrolka zhasla. Tak ted uz jenom otevru a zavru haupnu a je to ok Co stim??? Mate nekdo zkusenost?? Dik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Zdravim, pokud tu kapotu otevres a zavres, tak by mela kontrolka zhasnout na cca 100 km a pote se opet rozsviti. Tak jest napsano v manualu vozidla. Sam jsem nad tim jednou dumal. Co se tyce te hladiny, me uz to hlasilo, kdyz jsem tam mel neco pod pulkou, dolil jsem cca 0.5 litru a byl pokoj. Za 3000 km jsem menil cely olej ale do te doby se kontrolka uy nerozinala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy00 Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Můžeš mít vadnej senzor stavu oleje.To chce napíchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav1 Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Můžeš mít vadnej senzor stavu oleje.To chce napíchnout. Nevím jaký máš motor. Jestli se jedná o TDI, 77 Kw PD, tak je to normální, že po určité době od poslední výměně oleje doleješ olej. Je to vlastně i popisované v manuálu. PDička motory jsou tak stavěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joker Vloženo 19. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Nevím jaký máš motor. Jestli se jedná o TDI, 77 Kw PD, tak je to normální, že po určité době od poslední výměně oleje doleješ olej. Je to vlastně i popisované v manuálu. PDička motory jsou tak stavěné. Ano mam 77Kw PD a hladina mi ukazuje sice ve štrafovanem ale ne u prostřed,spiš v te nižsí části. Tak tedy tam zkusím cmrndnout trocha oleja a uvydim Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.