Přejít na obsah

hladina oleje

joker

Doporučené příspěvky

Cau panove. Reším problem s ukazatelem hladiny oleje(oranžová). Tak cca 3x až 4x tydně mi zustane svitit oranžová kontrolka HLADINY OLEJE a to neopodstatnene !! No co jsem tak zhruba vyčetl je,že je zoxidovany snimač na otvíraní kapoty?! Je fakt že když mi to začlo delat, tak jsem vždy vyplašeně vždy vytahoval merku oleje,ktera byla v poho. No a když jsem zase vlezl do auta tak kontrolka zhasla. Tak ted uz jenom otevru a zavru haupnu a je to ok lol Co stim??? Mate nekdo zkusenost?? :help: Dik....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

pokud tu kapotu otevres a zavres, tak by mela kontrolka zhasnout na cca 100 km a pote se opet rozsviti. Tak jest napsano v manualu vozidla. Sam jsem nad tim jednou dumal. Co se tyce te hladiny, me uz to hlasilo, kdyz jsem tam mel neco pod pulkou, dolil jsem cca 0.5 litru a byl pokoj. Za 3000 km jsem menil cely olej ale do te doby se kontrolka uy nerozinala.

Odkaz ke komentáři

Nevím jaký máš motor. Jestli se jedná o TDI, 77 Kw PD, tak je to normální, že po určité době od poslední výměně oleje doleješ olej. Je to vlastně i popisované v manuálu. PDička motory jsou tak stavěné.

Ano mam 77Kw PD a hladina mi ukazuje sice ve štrafovanem ale ne u prostřed,spiš v te nižsí části. Tak tedy tam zkusím cmrndnout trocha oleja a uvydim ;) Dik

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...