Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám velký problém,cuká motor,ale jen při přeřazení kvaltu,chvíli a pak to chytne a jede.nevím co s tím,už se na to dívalo pár mechošů a vag je dobrý.Když odpojím váhu vzduchu tak to jede jak čert,ale žere :(

Vloženo

Pánové tak jsem konečně po třičtvrtě roce vyřešil problém s cukáním motoru při rozjezdu a při přeřazování. Neustále jsem čistil kapku a hledal falešný přisávání vzduchu ale tohle všechno bylo k ničemu. Postavil jsem si vedle své okty bratránkovo se stejným motorem a začal jsem přahazovat čidla,regulátor tlaku paliva až jsem skončil u váhy vzduchu, která nakonec byla v hajzlu i když to diagnostika nehlásila. Koupil jsem za 2500kč novou a mám konečně klid. Při rozjezdu necukne a při řazení jde hned za plynem. Tak doufám že mám na dlouhou dobu klid. Vím že je to docela častý problém a zatím sem se tady nedočetl nějakéo úspěšného konce, tak na to zkuste juknout.

Vloženo
Pánové tak jsem konečně po třičtvrtě roce vyřešil problém s cukáním motoru při rozjezdu a při přeřazování. Neustále jsem čistil kapku a hledal falešný přisávání vzduchu ale tohle všechno bylo k ničemu. Postavil jsem si vedle své okty bratránkovo se stejným motorem a začal jsem přahazovat čidla,regulátor tlaku paliva až jsem skončil u váhy vzduchu, která nakonec byla v hajzlu i když to diagnostika nehlásila. Koupil jsem za 2500kč novou a mám konečně klid. Při rozjezdu necukne a při řazení jde hned za plynem. Tak doufám že mám na dlouhou dobu klid. Vím že je to docela častý problém a zatím sem se tady nedočetl nějakéo úspěšného konce, tak na to zkuste juknout.

Tak mně vydržela váha u 1.8 20V ani ne rok po reklamaci mi dali sice jinou ale mám podezření že to byl repas i když mi tvrdili opak tak teď uvidím jestli mi auto žere váhy vzduchu nebo nebo to vydrží.čau

Vloženo
čau.problem je vyřešen.prodal jsem a koupil jinou.čtyřkolku v dieselu.je to super.ale dik za radu. ::'

Ty jo, tak to je dobry reseni, to uz bych mel paty auto, za tu dobu, co mam Octu :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...