Lotus03 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Behem jizdy jak se karoserie auta krouti,tak hlavne na nejake nerovnejsi silnici mi vrze jakoby gumove oblozeni na zadnich levych dverich. Nemuzu prijit na to odkud presne to vychazi a bojim se to namazat nejakym olejem,abych tu gumu do budoucna neposkodil. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti?? Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Co silikonovej olej určenej k ošetřování těsnících gum dveří u aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Zkusim,diky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Člověče tohle nám začalo teď u VW Polo u manželky, nejdřív na jedné straně a teď to jde ze všech dveří, jak auto jede po nerovnostech a kroutí se kastle, cvaká a vrže ze všech dveří...zajimavé ale, že při stažených oknech dolu to prakticky nedělá. Budeme to muset fláknout do servisu, ať se soudruzi vyjádřej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Ty jo,ze by vrzaly okna pri dovreni??... To se mi nejak nezda... Jeste jsem se nedostal k tomu namazani te gumy,tak pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Ty jo,ze by vrzaly okna pri dovreni??... To se mi nejak nezda... Jeste jsem se nedostal k tomu namazani te gumy,tak pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.