Přejít na obsah

Roletky na zadni okna


kubaa

Doporučené příspěvky

OK, dik.uz jsem nasel dodatecne od Milotecu..sice trochu drahsi..cca 3tisice..ale jedine co jsem nasel..

jinak podle fotek vypada ze mame stejne auto .. alespon barvu :) a vidim ze mas taky xenony..mas i svetly interier? ten se podle me k teto barve hodi nejvic..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravím,trošku bych chtěl upřesnit téma roletek!!takže nejsou tam roletky,ale originálně je pouze jedna roletka na zadní okno a je pevně vložená do zadního plata(navíjí se do plata)!!!!ale pozor,to není standartní výbava!!montovala se pochopitelně za nemalej příplatek!!!nebo do verzí laurinKlement či elegance executive paket!!!

Pokud tedy někdo uvažuje o dodatečné montáži roletky tak pro vás mám dobrou zprávu, a to že plato s roletkou se dá dokoupit ve škodě za "nekřesťanských"cca.4500kč!!!!!!!!!!!!!plus dva háčky do stropnice cca100kč!!!!!!!!!a ještě šikovné ruce,pač háčky musíte nějak do stropu připevnit lol

Zrovna dnes jsem se na to ve škodě ptal,pač jsem s touhle myšlenkou lehce polemizoval!!ale za tyhle peníze máte pul auta zatónované a temu tahle síťka nemůže vubec konkurovat :p

Přátelé když může malá plastová záslepka zámku dveří stát ve škodě 107kč bez dph(a bez laku) a kovová vložka zámku 84kč bez dph,celkově 231kč s DPH, tak už přestávám vidět v těch cenách absolutní logiku :angry:

pro info na netu záslepku koupíte za 30kč s dph a vložku za 120kč(???) s dph+ 100kč poštovné!!!!celkově 250kč s dph,tak si nijak nepomůžete :specool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

to larrini: nějak jsem nepochopil tvůj příspěvek,tak tedy ještě jednou!!superb1 neměl nikdy originál roletky v zadních(bočních) dveří,pouze jak jsem psal jen roletku pro zadní okno!!!jistě,viděl jsem spoustu roletek pro zadní dveře,ale to nejsou originál!!no po pravdě,ty boční roletky od jakože tuningových výrobců se mi vubec nelíbí,protože nejčastější řešení uchycení na okno je pomocí přísavky či háčků a to opravdu se na superba nehodí!!tyto laciné,nestylové a absolutně nedesignové roletky na limuzínu nepatří!ale sto lidí sto názorů :palec2:

jinak firma Milotec má ve svém sortimentu i právě roletky přímo na superba a dokonce snad na všechny boční i zadní okno,tak zkus se mrknout!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Akorát jsme se nepochopili.. Měl jsem představu, že myslíš dvojitou roletku pro zadní okno, jak si lidi věšeli na Stodvacítky, Favority, apod. Co se týče těch do bočních oken vzadu, zdálo se mi, že jsem je viděl na fotce a příslušná boční roletka šla srolovat. V podstatě obdoba způsobu zadního rola. Ale když se nedělali, je to jasný. Co se týče neorigo stínítek, roletek na háčky a přísavky..... Jsme stejného názoru, já bych to tam nikdy nedal. Nemohl bych to tomu autu udělat :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...