mmerlin Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Zdravim, chci si koupit nove autoradio a rad bych se zeptal, jake mate zkusenosti s tunery jednotlivych znacek - jsou v tom rozdily, nebo je to jedno? Radio posloucham vpodstate nejvic. V soucasne dobe mam Kenwood a zda se mi, ze tuner je docela mizernej. Premyslim o koupi Alpine pripadne Pioneer, ale klidne se necham pretahnout i jinam... Zatim jsem mel vybrany Alpine CDE-9880R (chci radio s externim USB). Vim, ze Alpine se obecne chvali, ale kvalita tuneru je pro me taky hodne dulezita a o tom se zas tak moc nemluvi... Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanVRS Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Z vlastní zkušenosti tak kenwooda sem měl a tuner nic moc.Teď mám JVC a tuner o třídu lepší i autoradio je celkově lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 ...pokud budeš mít v pořádku anténu tak Alpine je určitě dobrá volba jak zvukově tak i po příjmové stránce...měl bych ale jedno ALE... Pokud budeš výhradně používat tuner...je 9880 zbytečná protože disponuje 3xRCA a zadním USB.Zvolil bych levnější CDE-111R (taky USB vstup) http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/1-1-Alpine/1-2-autoradia/5/454-Alpine-CDE-111R ...tady je jen rodíl v umístnění USB vstupu což u modelu 111 a vůbec u jiných rádií nepovažuji za šťastné.9880 má na zadní straně kabel.V podobné ceně...s podobným zvukem i výbavou bych ještě doporučil toto rádio... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/3-1-clarion/0/5/877-clarion-CZ200EG Tuner Kenwood ...nevím co máš za model, ale Kenwood používá u některých modelů K3i tuner, který má mít čistější příjem bez míchání okolních vysílačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanVRS Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Je fakt že jsem měl tu nejnižší řadu.Ted mám ale taky nizkou řadu jvc a o dost lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Ahoj, diky za odpoved. Ten clarion nechci - ty radia vypadaji naprosto strasne (bez urazky). Vim, ze Alpine dela i levnejsi modely, ale ja prave chci se zadnim USB - abych to nemusel porad vytahovat... Takze tuner OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Mám 2 roky starý Pioneer s USB , stál kolem 3500kc a tuner je neuveřitelně špatný!!!! Ale jinak naprosto perfektní radio! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 (editace) Tak jsem z toho jelen Zatim co ctu, tak - Pioneer - spatny tuner - Alpine - porad vlastne nevim - Kenwood - spatny tuner u starsich, u novych asi lepsi (??) - JVC - slysim, ze pomerne slusny (??) Nejvic me zajima ten Alpine 9880 - do nej bych sel, pokud ma slusny tuner. Chci poslouchat kombinaci - MP3 z USB a radio, takze musi byt oboje dobry... Editováno: 27. Září 2010, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanVRS Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Dle mého s JVC neudelaš chybu ale jen můj názor z vlastní zkušenosti.Třeba jinší typ vyší řady může být na tom lépe.Ale dle mého s jvc neuděláš chybu.Jinak dobré tunery mají i clariony a tenhle typ už špatně nevypadá http://www.revilohifi.cz/autoradia-cz/cd-cz/clarion-cz200e-cz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 ...jsem ti to napsal... ...pokud budeš mít v pořádku anténu tak Alpine je určitě dobrá volba jak zvukově tak i po příjmové stránce... ...dělám hodně jak Alpine tak Pioneer a zatím si nikdo neztěžoval na špatný příjem tuneru...hodně bude záležet v jakém prostředí se s autem pohybuješ a jaká je intezita signálu vysílačů stanic, který posloucháš.Nedá se paušálně říct...bude to super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 28. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2010 2fancarhifi: jasne, me slo spise o porovnani jednotlivych znacek - rekneme radia kolem 4 tisic. Chapu, ze i Alpine se da udelat tak, ze hraje - rad bych si sestavil nejaky zebricek znacek od nejlepsich po nejhorsi co se kvality tuneru tyce. Tj. je Alpine lepsi/horsi nez Pioneer nebo nez JVC, Kenwood apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajo Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Ja mam osobne model 9884 od Alpine a co sa tyka prijmu vobec ziadny problem, citlivost je velmi dobra, tuner je presne ten isty ,ako v tom tvojom spominanom 9880. Jeho kupou urcite chybu neurobis. Co sa tyka citlivosti ostatnych znaciek ,tak vyssie modely od Kenwood su tiez dobre, tak ako pisal fancarhifi. V priamom porovnani v problemovom mieste prijmu som vsak ziadny rozdiel medzi nimi nezaznamenal , zvukovo mi ale Alpine pride lepsia a preto som si vybral prave Alpinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 řekl bych že hodně taky záleží na anténě v jakým je stavu. mám kenwooda sice už asi 5 let strarej model ale už tehdá na mp3 a je to vyšší třída. měl sem ho ve Feldě, passatu, Corse C a všude hrál dobře krom felicie protože tam byla nahouby anténa. Tak že za mě tuner v pohodě mladá má pioneer v polu 9n a na tuner si absolutně nemůžu stěžovat, parádní Alpine nemám zkušenost naší mají ve focusu panasonic, tuner podle mě katastrofa, ve větších městech (praha, plzeň) asi pohoda ale jinak katastrofa, ta samá zkušenost ze služební fábky taky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 (editace) Ja mel vzdycky levny radia, ktery mely mizernej tuner, ale vzhledem k tomu, ze radio temer neposloucham, tak mi to nevadilo. Nedavno jsem koupil kenwood, tusim ze novejsi, nicmene nizsi model a tuner taky nic moc. Editováno: 15. Listopad 2010, autor: Zdeny1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.