HTP 12V Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 (editace) Vy si na Slovensku tak máte na co stěžovat Když jsem si nakonfiguroval výbavu podle svého přání, tak mě to vyšlo přes 400 000 (combi). Na Slovensku je to o cca 30 000 míň a ještě tam dostanu přední loketku, ta v ČR ani nejde doobjednat. Obchodní politika Škody auto u nás mě teda pěkně štve Začal jsem uvažovat o novém Meganovi GrandTour, je to fešák a za necelých 400 000 je skoro v plné výbavě, žádné kompromisy jako u Tour II. Editováno: 13. Prosinec 2010, autor: HTP 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 To se nedivim, že tě štve obchodní politiika, když se snažíš narvat do laciného modelu loketní opěrku a další výbavu za 90 000Kč. Složit si Ambiente Plus za 440 000Kč tě nenapadlo? Bylo by tam podstatně víc věcí než ta loketní opěra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Napadlo, ale mě se Octavia po faceliftu prostě nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 zase spousta lidí nepochopila co si v podobě touru kupují a většina ani koupit auto nechce a jen kecají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Napadlo, ale mě se Octavia po faceliftu prostě nelíbí. Mně se líbí jenom RS. No a dokonce bych si tipl, že předělání na předfl by bylo levnější než samotnej dovybavenej Tour. Zvlášť, když by se našel někdo, kdo by naopak ze starýho chtěl dělat nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 zase spousta lidí nepochopila co si v podobě touru kupují a většina ani koupit auto nechce a jen kecají já chápu, že to má být "lidové vozítko" a rozhodně v něm nebude nejmodernější výbava, ale určitý standart v autě už vyžaduju a to mi Tour II ani s akčním paketem neplní. Že tam bude navigace, automat. klima, 10 airbagů atd rozhodně neočekávám. Když to za ty prachy můžou prodávat na Slovensku (a jistě to neprodávají s prodělkem), tak proč to u nás musí být o 30 000kč dražší? To že si v ČR ještě musíme platit dopravu z Boleslavi k dealerovi ani nebudu komentovat Škoda tady u nás prostě využívá dominantního postavení na trhu. Za každou cenu prodávat nemusí, když se na auto čeká i tři měsíce. Moje prvotní nadšení z Tour II už prostě trochu opadlo. Takže buď si počkám, jestli časem nebude k Tour II nějaký další akční balíček, nebo vezmu ojetinu. A ještě někde v autosalonu kouknu na toho novýho Megana a pořádně si ho prohlídnu. Těch zatím u nás jezdí pár a je to auto, který mně na parkovišti zaujalo na první pohled a to se mi často nestává. Nemusím kupovat hned, fabka slouží bez problémů a v tomhle počasí by mě to s novym autem ani netěšilo, do jara času dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Jeden čas jsem o ni uvažoval,ale raději vemu nabušenou fábku v kombajnu.....po faceliftu se mě líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Když to za ty prachy můžou prodávat na Slovensku (a jistě to neprodávají s prodělkem), tak proč to u nás musí být o 30 000kč dražší? To že si v ČR ještě musíme platit dopravu z Boleslavi k dealerovi ani nebudu komentovat Škoda tady u nás prostě využívá dominantního postavení na trhu. Cena - na Slovensku je bída a ještě tužší konkurence než u nás. Podívej se na ceny v Německu nebo Francii a zkus položit otázku "proč" jsou tam škodovky i přes cizí trh výrazně dražší. Mimochodem, Tour má na SK rozsáhlejší výbavu a zároveň po dorovnání (zanedbatelně) vyšší cenu - levnější je jenom při výrazném dovybavení. Doprava - zkus si najít prodejce, kterej tyhle nesmysly neúčtuje. My jsme to platili naposled v roce 1999 a od té doby byla vždy cena konečná bez dodatečných dopravných a jiných blbostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Vy si na Slovensku tak máte na co stěžovat Když jsem si nakonfiguroval výbavu podle svého přání, tak mě to vyšlo přes 400 000 (combi). Na Slovensku je to o cca 30 000 míň a ještě tam dostanu přední loketku, ta v ČR ani nejde doobjednat. Obchodní politika Škody auto u nás mě teda pěkně štve Začal jsem uvažovat o novém Meganovi GrandTour, je to fešák a za necelých 400 000 je skoro v plné výbavě, žádné kompromisy jako u Tour II. To to nechápem, pozri platy u naás u Vás, potom zistíš ten rozdiel, prečo to u nás vychádza lacnejšie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Ale od 1.1. u nás vzrastá DPH na 20%. U vás tuším tiež nedávno vzrástla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 (editace) Teď mi přišel od Škodovky informační e-mail a koukám, že "rozšířili" nabídku motorizací u OII Tour o 1,4 59kW. Cena 260 000Kč je sice zajímavá, ale... Vim, že se do O2 dodává, ale řek bych, že jich jezdí jak šafránu. Tak mě tak napadlo, jaký jsou zkušenosti s timhle motorem v OII? Editováno: 21. Prosinec 2010, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Cena je o 12600Kč nižší než u 1.6/75kW, tak to asi stejně nebude potřeba řešit. Musim se ale podívat, jak moc je varianta 1.4/59kW odlišná od 1.4/63kW - druhý jmenovaný je fakticky přepracovaná 1.4/55kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Touru se vyrábí cca 45 kusů denně, žádná masovka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.