Přejít na obsah

Držák nápojů - prosím o radu


misapietro

Doporučené příspěvky

Ahoj, dnes jsem montoval držák nápojů do středového tunelu u ručky místo odkládací schránky. Ale při vyměnění za schránku a montáže zpět nechce dosednout plast zpět. Jako by se to tam nevešlo. Nemáte někdo podobné zkušenosti nebo nevíto co s tím. Děkuji

Nemas nekde link na ten drzak ? Nebo fotecku >?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha no tak to bylo asi az ve standardni vybave od MP2002... ale vezte pokud mate loketku a pouzivateji tak je to opravdu k nicemu, ja bez loketky vubec nejezdim ten drzak sem nepouzil snad ani jednou vzdycky si lahev nebo kelimek od mekace posadim do toho drzaku pro zadni spolujezdce, skoda ze pany v cesane nenapadlo driv vymyslet to tak jako ma octa A5 kde si pohodlne das celou flasku do dveri B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja mam nejakou rozsirenou AMBIENTE 03 a drzak vedle rucky mam. Je vsak uplne na kulovy, jelikoz je delany pro rozmer plechovky 0,33l, ktera tam jaxi taxi drzi, ale napr COla 0,2l za 9kč tam nejde... Ani jedno z toho nepiju, kupuji si 0,5l pet lahve a to tam nejde vubec... Takze sem ho nepouzil za 3 roky ani 1x. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

č.3 s loketkou

jj cool kdo tohle vymyslel... :D taky me to stve, ve fabce sem nemel loketku a daval piti - sic maly - na konec tunelu kde to ma bejt pro zadni cestujici a bylo to super, ten predni vyklopnej vedle radia byl nebezpecnej :smich:

No loketku vymyslel jeden ing. a držák druhej ing. Bohužel už to nekonzultovali. :smich: Ale jinak loketa Gooooood vynález.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ve výbavě i origo loketku a i ten držák na pítí pod ní. S loketkou jezdím pořád dole. Navíc, aby to bylo naprosto pohodlné, musí být sklopená níž než vodorovně. Tedy aspoň podle mého gusta. Takže se pod ní jednak nic nevejde A potom, abych zvedal za jízdy loketku, abych se mohl napít? :doh Kdyby bylo podle mého, ten ten držák bych vyhodil a dal tam nějaký šuplík na bordel. Kombinace těchto dvou doplňků výbavy je nedomyšlená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...