cosby Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 a ani nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 To sem nechtěl slyšet ale už se s tím taky smiřuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 zkoušel jsem i budíky s G IV (2000) a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 To sem nechtěl slyšet ale už se s tím taky smiřuju. Ale aspoň máš dojezd na nádrž jako já - 3000km ! Taky mne to rozhodilo, ale co už. Jen kdyby ta překopávka na 3g nestála tolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 S budíkama,co mají koncové číslo 840 překopávát komfort na 3 generaci nemusíš.Já je sehnal až teť,když už to mám překopané na 3G,takže mi jsou na prd.Další zášmik je mazání,to řešim teť ale přes to se snad dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 VitaP-jak si vyřešil kontrolu mazání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 S budíkama,co mají koncové číslo 840 překopávát komfort na 3 generaci nemusíš.Já je sehnal až teť,když už to mám překopané na 3G,takže mi jsou na prd.Další zášmik je mazání,to řešim teť ale přes to se snad dostanu. No to už je teď (měsíc po překopání) tak trochu jedno Mazání jako údajů na budíkách nebo motoru....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Tlak oleje motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Abych to upřesnil,pokud auto přestane mazat tak ti to na těchto budíkách namontovaných v AGU nic neukáže a to je docela o hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Abych to upřesnil,pokud auto přestane mazat tak ti to na těchto budíkách namontovaných v AGU nic neukáže a to je docela o hubu. Si děláš pr..l !!! Že jsem se na to nevybodl a ty peníze nevrazil třeba do podvozku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Abych to upřesnil,pokud auto přestane mazat tak ti to na těchto budíkách namontovaných v AGU nic neukáže a to je docela o hubu. Si děláš pr..l !!! Že jsem se na to nevybodl a ty peníze nevrazil třeba do podvozku... Omlouvám se za poplašnou zprávu,jsem debil a moc přemýšlím a málo čtu.Před chvílkou sem to odskoušel a je to OK.Nesignalizuje to jen na volnoběch,při 1500 ot/min to už řve. (Škoda systém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Chalani, taká rýchla otázočka ked tu aj rozoberate nie komfortky. Nechcem zakladať nový topic. Ako zistím ktorú generáciu mám komfortky??? auto je vyrobené 1-3/2001, nie som si uplne istý mesiacom. za odpoved DIKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Maxidot u O1/2002, motor ASV, občas v horní třetině až polovině ztemní, že je jen špatně vidět. Není to pokaždé s tím, že někdy stačí vypnout a zapnout zapalování a některé dni vůbec. Kdo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Možno nanovo nahrať soft Maxika, ale najlepšie, ked oslovíš Cosbyho, on ti určite poradí, prípadne opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Fakt nedokážete nikdo poradit? Ještě jednou díky za každý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 přhrát soft nepomůže - zkoušel jsem a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 vaso: maxik v hornej tretine nieco signalizovava inym podsvietenim, nie je to to? Nemoze mat vadne podsvietenie "chybovej hlasky"? Pozeral Ti niekto budiky, ci mas Ok podsvietenie, ledky, cesticky k nim, ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 led jsou v řadě za sebou - takže by pohasla řada ale co jsem měl já to tmavlo od okrajů a když jsem oddělal displej tak led svítily všechny stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 led jsou v řadě za sebou - takže by pohasla řada ale co jsem měl já to tmavlo od okrajůa když jsem oddělal displej tak led svítily všechny stejně No tak mozno este niekto, co opravuje budiky a ma na to spravenu stolicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Dobrý den. Rád bych se informoval jestli někdo nemá zkušenosti s maxidotem jako já? Jde o to, že na maxidotu jsou některé nečitelné řádky a jestli to jde nějak opravit. Díky Vláďa Jestli toto téma už někde se řešilo tak se omlouzvám, ale nenašel jsem to díky. Kolik stojí bud nový displej maxidotu( znam borce, kterej by mi to přeletoval, nebo kolik stojí nové budíky s maxidotem pro naftovou octavii díky a mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 řešilo.je potřeba dám new display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 řešilo.je potřeba dám new display Díky a kolik stojí novej displej a kde se dá sehnat? znám borce co by mi to přelůetoval díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 tohle se neletuje, ale musí přejet takovou napařovačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 tohle se neletuje, ale musí přejet takovou napařovačkou Sory nevyznám se v tom on je autoelektrikář a je to bborec na audiny už to na audi dělal i na octavie, tak si poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jens Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ahoj, mam O1 (2001) s Maxidotem a originalnim radiem Symohony, Maxidot do nedava fungoval uplne v pohode, az pred par dny prestala funguvat horni tretina maxiku pro radio - zbytek funguje. Kdyz zasunu klicek tak se rozsviti cely ale hned na to horni tretina pro radio zcerna. Nejdriv jsem si myslel ze to je tim mrazem venku (auto stalo delsi dobu venku) ale ani po delsi jizde a nekolikatem nastartovani se to nezpravilo. Netusite nekdo, cim by to mohlo byt? Diky predem za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.