DCSpeedy Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Zdravím všechny, mám ve své octávce 03 TDi orig rádio symphony CD. Nefunguje mi podsvícení, každou hodinu se vypne, veškeré funkce GALA atd nejdou a po vytažení klíčků se nevypíná. Dal jsem to do firmy, která montuje audiosoustavy do aut a tam mě ujistili, že je zapojené dobře. Jeden maník se v tom hrabal asi 2 hodiny a pak přišel se závěrem, že je to rádio vadné, ať si koupím jiné. Z netu sem si koupil to samé za 2000 a po připojení se chová naprosto stejně !!! Po opětovné návštěvě té firmy kroutili hlavou a ukázali mi na jiném rádiu, že je to zapojené dobře...Už nevím jak dál. Nechce se mi tomu věřit, ale asi mám 2 rádia s naprosto stejnou vadou. Obě mají porušenou pečeť a příliš líbivý kód, takže mají asi flashnutý software. Nevíte někdo co s tim, neřešil už to někdo ? Začíná mi z toho rádia hrabat ! Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Pořád dokola, diagnostika - kodování VAG, pak řešit jiné věci co se týče rádia, už se to tady řešilo několikrát, jen hledat, měl jsem to samé, nevypínalo po klíči nesvítilo, překodoval jsem to a jede do teď bezproblému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 nakoduj radio a pujde na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 V tom servisu se s tim rádiem snažili spojit WAGem, bohužel to nešlo - jako by tam vůbec nebylo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Začínám si myslet, že mi v autě straší. Dnes se mi při jízdě cca po 30 minutach samo vyplo - což mě nepřekvapilo, ale je divné, že tak brzo. Normálně se mi vypínalo po 2h - na to je nastavené bez signálu. Po zapnutí sem pouze přepnul z CD na rádio a ono se to célé rozsvítilo (poprve po týdnu) Lek sem se, až sem málem zajel do příkopu :-D Sem si úpně řikal to snad neni možný, co to je !! Ale nadšení mě po chvíli přešlo, když sem zastavil u benzinky pro naftu, zhasnul, vypnul motor a rádio jelo směle dál a i po vypnutí IO čudlikem to svítí. Teď mi v autě před barákem svítí rádo...už mi z toho hrabe !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 dobrý servis když si s tím neumí poradit, pokud se s nim nespojí, tak bude problém ve vedení, ale to už se tady řešilo, pořád to je jen o prvním hledání a pak teprve se ptát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 (editace) zkontroluj jestli do radia vede K-line, je to 3.pin na cerne svorkovnici (napejeci) pokud ne, tak natahnout k diag zasuvce na 7.pin, sedo-bily vodic spojit se VAGem, nakodovat Editováno: 21. Říjen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Bohužel ty dráty mají jinou barvu....někdo se v tom musel vrtat ještě před tím, než sem to koupil :-( Netroufnu si v tom hrabat. Navíc co sem tu četl komentáře, tak to vedení kabelů je někde pod popelníkem a netušim, jak se tam dostat...to bych nějak musel vyndat i panel climatroniku ? Fakt si na to netroufám Nevíte o někom v okolí Děčína, kdo by to dokázal ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 proto jsem ti psal cisla pinu, abys vedel kam zapojit, bez ohledu na barvu dratu, vyndej radio, koukni se na cerny napajeci konektor jestli z neho vede na 3.pinu drat zmerit jestli vede do diag zasuvky, kdyz ne, tak ho klidne natahnout provizorne venkem, nakodovat radio a zase odpojit, nemusis ho slozite nekudy protahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Ještě taková blbá otázka....co tím myslíte nakódovat ? Když sem toto tlumočil tomu technikovi, tak jen na mě blbě civěl. Předpokládám, že změna pinu to neni. Co tedy na tom chcete kódovat ? Příkazy a kde je najdu.... evidentně jsem ještě nenarzil na nikoho, kdo by to mohl udělat, nebo někoho, kdo to už řešil... To se řekne nakódovat, ale ne každý má doma kabel a WAG.... :-( Ten kabel na 3. pin mi tam vede, tak už nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Tak ked uz nic tak popros kamarata co ma OI, daj mu tam tvoje radio, spojte sa s tym radiom a nakodujte ho. Potom ho dajte k tebe. Mozno to bude fungovat. Hlavne nech to robi niekto co vie aspon to, ze radio sa da nakodovat. Ak sa tomu niekto cuduje tak radsej nech sa toho nechyta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Mám stejný názor...proto sem to dal firmě, která dělá jenom instalaci hifi-soustav do aut a nehrabal se v tom sám. Na odbornou práci mají být odborníci. Bohužel, když i ty mi řekli, že je vše zapojeno jak má, tak už fakt nevim. Bohužel nemám žádného známého s OI ... :-( Btw to neni odpověď na to, co tam chcete kódovat...instrukce rádia, nebo co ? A proč je potřeba to kódovat ? Kvůli rozlišnému roku rádia a auta ? Tady na tom fóru to nikdo nepsal, teda aspoň sem to nikde nenašel....jen se tim všichni oháněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 (editace) no jestli se nepletu tak se da v radiu vypnout komunikace prez vag (v nastaveni) tak jestli neni vypnute, a tim padem ho vag nenajde, nikdo se nicim neohani, ja mel stejny problem jako ty jen s rozdilem ze me vag radio nasel a dalo se nakodovat Editováno: 3. Listopad 2010, autor: FilipR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 podlě mně špatně zapojené a o tom že se dá vypnout komunikace s radiem slyším poprvé!! máš to prostě špatně zapojené.. koduje se komunikace po canu.. přijed do Humpolce a odjedeš s funkčním radiem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Bohužel jsem z Děčína a pracuji v České Lípě, když nejsem mimo ČR. Je to pro mě daleko a časově neůnosný. Jsem schopnej někam dojet v oblasti Ústeckého a Libereckého kraje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Rád bych se někde dozvěděl, proč je třeba to kódovat. Ty rádia jsou nějak odlišná co se týče modelu/roku výroby nikde sem si nevšim, že by v nich byl nějaký rozdíl (až na ty, co umí MP3)... a proč se to dělá...je to kvůli roku výroby auta, nebo kvůli čemu....nějaký důvod v tom musí být, že někdo si to dá do auta naprosto bez problémů a někomu to dělá to samé co mně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 kodování je potřeba jestli radio má 2 nebo 4 repráky, jestli má nebo nema changer a to hlavní jestli je can-bus nebo není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) kodovani je takovy soft. nastaveni, diagnostikou mu reknes co ma delat, je to u skoro kazdy chytrejsi krabicky v aute to, ze na 3.pinu mas drat. jeste neznamena, ze vede kam ma, meril jsi ho? Editováno: 10. Listopad 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 10. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Tak problém vyřešen. To rádio, co sem tam měl původně má spálenou komunikaci, takže sem s tim moh laborovat do nekonečna.... To druhé je prý z auta, kde byl can. Takže mi natáhli kabel a překódovali a už to fachá. Bohužel to co tam teď mam někdy strouhá céda .... zas jedna výhodná koupě přes net :-((( Tak teď budu laborovat, jestli jim nepudou prohodit mechaniky....a mam zas na pár měsíců co řešit :-D Každopádně díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryzly Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Tak mechaniku prehodis za dve minuty s prstem v nose. Vyloupneš horní plech, odšroubíš čtyři šroubky s torx hlavičkou a odpojíš jeden kablík, musíš jemně, ale jde to. A mechanika je venku. Taky mám ted jedno Symphony které nechce komuinikovat po CANu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Ahoj, mam dotaz - ráno jsem nastartoval auto,zapnul CD radio symphony a koukam, že mi svítí mi pouze display s nazvem stanice.Zbytek tlačitek je bez osvětlení. Jen se chci zeptat, zdali je problem přimo v radiu nebo může být ještě někde jinde? Díky za případné rady. Pokud tu je již tento problem řešen, tak se omlouvam, ale nenašel jsem to. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Podobný problém, podobný název. Myslím, že minimálně 73 vláken na toto rádio je až dost. A proto jsem vlákna sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Ok...díky...já jen že polovina rádia mi svítí a polovina ne a jinak vše funguje naprosto normálně... podobný problém jsem nenašel, tak proto jsem se ptal. Díky.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Problém bude v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.