Publikováno Říjen 26, 201014 r Chtěl bych si dokoupit do kufru orig. děrovanou ohrádku, která se montuje na pravou stranu do předem připravených děr z výroby. Nevíte někdo obj. číslo pro objednání? Díky
Říjen 27, 201014 r zajeď do škoda servisu a číslo nepotřebuješ...... známému ji takhle dali hned z jiného auta na salonu...tam si to pak doobjednali.....ale cenu nevím....ale předpokládám tak okolo 250,-Kč.... jinak je ale na prd.....když chceš něco u rezervy...musíš jí odendat.....a já tam mám dost věcí co celkem používám....takže ji mám v garáži na skříni ...... Upraveno Říjen 27, 201014 r od Marek
Říjen 27, 201014 r Číslo dílu je 5J7 867 493, název je "schrána odkládací" a cena je 64,- Kč bez DPH (NORA). Jinak jak píše Marek číslo nepotřebuješ a pokud si vzpomínám, tak mě stála kolem 80,- Kč (s DPH) v autosalonu.
Říjen 29, 201113 r Zdravím chlapi, mám dotaz týkající se funkčního paketu - ty přihrádky v kufru. Nevíte jak je demontovat? Nemáte někdo nákres jak tam drží ty kolejničky? Nebo jak případně demontovat celé bočnice? Díky
Únor 8, 201213 r Zdravím chlapi, mám dotaz týkající se funkčního paketu - ty přihrádky v kufru. Nevíte jak je demontovat? Nemáte někdo nákres jak tam drží ty kolejničky? Nebo jak případně demontovat celé bočnice? Díky Přihrádky vyndáš tahem směrem nahoru, kolejničky přihrádek jsou jem nacvaklé v plastu.
Červenec 14, 201312 r Přihrátku jsem koupil a je to velmi praktická věc... hlavně jednoduchá instalace. Upraveno Červenec 14, 201312 r od FrolikCZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.