Přejít na obsah

uz si nevim rady-fabia 1.2htp 12V


homer1

Doporučené příspěvky

koupil jsem bourane auto s motorem 209000km.Coz o to to by tak nevadilo.Motor byl funkcni,vse fungovalo az jednoho dne jdu auto preparkovat,coz jsem taky udelal,ale pak uz jsem nenastartoval.Tak mi znamej udelal preskoceny rozvody,tlaky dobry,vymena jedne civky,dal mi tam delsi vodici listy,novej napinak a ja od nej odjel domu. Po tydnu chci nastartovat a asi na podesaty to chytlo,dymu jak z parni lokomotivy,kdyz jsem seslapoval plyn tak skrtici klapka cucala jako blazen hrozne hlasite.Pak se navic rozla kontrolka motoru,ale i presto to slo natocit,ale zase az na nekolikatej pokus.Vycistil jsem skrtici klapku a pak uz to nechytlo vubec!!!A navic mi zacala svitit kontrolka mazani,jako poprve,kdyz mi to preskocilo!!!!Jsem uz zralej na Chocholouska!!!Tak diky za kazdou radu!!!Diagnostika psala jen vadny cidlo myslim,ze teploty.Ale nastartovat by to melo jit i tak ne???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no pokud to psalo vadné teplotní čidlo, tak bych si tím tak jistej nebyl že to v tyto chladné dny nastartuješ. Pokud dává čidlo do ŘJ nesmyslný signál, tak jednotka těžko nastaví správnou směs na to abys to nakopl. Je potřeba VAGem překontrolovat v bloku měřených hodnot skutečnou teplotu (skupina 004, pole č.3)

Editováno: , autor: Malta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nemělo by ... ale pro zichr bych kontrolu udělal, páč pokud by se potkaly ventily s pístama, tak můžeš nad motorem udělat křížek. To čidlo považuji jako nejmenší zlo, co by se dalo vyměnit. Otázka zda pak není třeba už olej.čerpadlo v háji. Překontroluj i ten olej ... nejsem si jistý jak je to u haťapky, zda když jdou dolů prsa kvůli rozvodovému řetězu, zda musí jít dolů i vana a tudíž olej ven, nebo nee. Co diagnostika, hlásí něco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...