Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdarek, potreboval bych poradit jak vymenit zadni kotouce a desky. zakladni postup je jasny, jen se chci poradit, zda tam neni neni nejaka zaludnost, nebo finta na kterou si mam dat pozor. diky za kazdou radu.

Vloženo

Pokud jsi někdy měnil desky a kotouče na přední nápravě, tak bude pro tebe výměna zadku hračkou. Dej si pozor snad jen na samoseřizovací mechanismus ruční brzdy. Nestačí pístek ve třmenu jenom stlačit, ale musíš s ním i pootáčet!!! Teď přesně nevím na kterou stranu, musel bych se kouknout do DP. Jestli se nepletu, tak je to po směru hodinových ručiček. -_-

Vloženo

po smeru hodinovych rucicek ho zasroubovavas bude vetsi vule a samozrejme naopak zase zmensujes.zasroubuj ho tak aby kdyz das komplet desky na kotuc tak kotouc by mel jit rukou otacet neserizuj to moc na knop pak to drhne a piska. nekdy ten pistek zasroubovat nejde nebo hodne stezka staci kdyz na nej klepnes kladivkem a on si skoci do toho sneku ve kterym chodi .vetsinou to pomuze.

• o 2 týdny později...
Vloženo

mám velkej problém,nebrzdí mi ručka na octě 6/99 81kw,teda jen trochu jen uplně nahoře jinak jde volně jako ba tam ani zuby nebyly.co s tím ,seřídit to přímo na válečku? měl by bej se samostavem ne? nebo na lanech.jinal jak se dostat pod ten popelník vzadu vložku popelníku jsem vyndal a tam žádný šroubky nejsou.Dík.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...