Přejít na obsah

Ondrero

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8 074
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    23

5 Sledujících

O uživateli Ondrero

  • Narozeniny 3.3.1987

Návštěvy profilu

9 266 zobrazení profilu

Oznámení Ondrero

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

540

Popularita

  1. Sundat světlo, vybrousit, vytmelit a stříknout.
  2. Ahoj, já to teď taky řeším. Ale mě ta voda utíká ve velkém do motoru. A dělá to chladič spalin. Taková nerezová trubka pod turbem. Budu ho muset odpojit a hadice spojit mezi sebou. Jinak zazadu nic jiného na vodu není. Turbo je chlazené pouze olejem.
  3. Tak mám upravené další turbo. Tentokrát K04 064 z Golfa GTI Je možné nahodit do Octy RS Upravená sací část, vyrušený tlumič. Turbo se teprve bude dávat na auto. Info o výkonu bude.
  4. Tak se podařilo upravit turbo do Fábie RS. Až bude v autě a bude odladěno , tak dám info....
  5. Kde to škrtá, tak obrousit těch pár desetinek flexou. Jak to rezne, tak to nabejvá. Může se ti nepatrně zvětšovat vůle v ložisku, zvětšovat vůle ve vedení třmenu, kolo nemusí být přesně vycentrované s nábojem atd. Když vidím ty nánosy koroze na disku.... A ty desetinky se nasčítaj a už to škrtá.
  6. Tak děláš ve sklárně a ptáš se nás tu jak se vyleští sklo? To snad budou vědět fachmani tam ne? To je jako když bych se tu ptal jaké otáčky použít při frézování hliníku karbidovou frézou.... A pak říct že dělám v nástrojárně Od toho jsou tam šéfové, mistři a elita firmy aby poradily Každopádně mě takové téma zajímá, ale asi bude málokdo vědět a každý doporučí nové sklo. Nech si ho pojistit a za 3 měsíce to křápni kamínkem.
  7. U 4 kolky to může být něco s uložením kardanu atd. U 4 kolky se pazvuky zezadu určují dost špatně. Mě třeba semtam vzadu něco lupne a taky nemůžu příjít čím to je. Páč to lupe semtam a né vždy při stejné situaci. Čekám až to prostě lupne úplně
  8. Může to být prasklá klika, špatná převodovka, špatná poloosa (kineťáky), něco s brzdama, může být v háji něco s pohonem 4x4 vepředu u převodovky. Je toho moc co to může být....
  9. Ahoj, já protáhl 2 kabely o průřezu 50mm2 gumovou průchodkou kudy vedou origo kabely. Poblíž spojkového podálu.
  10. Ahoj a jakou hudbu tam máš když potřebuješ kapacitor?
  11. Ondrero

    Zadní ložiska

    Tak jako já bych poradil, ale tam není moc co. Se sundá kolo. A pak bud jen shodit buben a nebo kotouc. A povolit matku na trnu a stáhnout ložisko. To je tak easy práce, že snad aní není co vysvětlovat. A nějaké ty momenty a utahovací úhly se vyčtou na netu. Když se někdo chce hrabat v autě sám a nemá moc zkušeností je dobré si koupit knihu "Jak na to" O1 má super speciál ke do ho je spousta.
  12. Ondrero

    Zadní ložiska

    Otázka je jestli ho nezajímá nějaké spešl nářadí. Kolikrát se divím co na autě najdu za šrouby.Torxy,M-tisicihrany atd.
×
×
  • Vytvořit nový...