Přejít na obsah

Wojnar

Moderátor
  • Počet příspěvků

    4 103
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    6

Popularita

183 Výborná

O uživateli Wojnar

  • Narozeniny 19.5.1970

Návštěvy profilu

24 332 zobrazení profilu
  1. Není náhodou ten hotspot z Iphonu na 5 GHz? Infotainment umí jen 2,4 GHz.
  2. Tak zrovna toto jsem si dokódoval, aby svítily zadní s denními.
  3. Dělá mi to stejně. A je jedno jestli auto stálo den anebo jen pět minut. Klidně se protočí pětkrát za sebou při startech co pět minut a klidně se neprotočí, když auto stálo přes noc. Já si to kódoval CarScanner-em a když se to takhle chovalo, tak jsem to vrátil zpátky, že to není ono a asi se nenakódovalo úplně správně. Pak mi to kódoval kámoš OBD Eleven-em a stejný stav. Říkal, že je to tak normální, že to nemám řešit.
  4. To musí prvně programátor naprogramovat, pak Google schválit. Anebo pomocí Fermata, či jak se to jmenuje.
  5. A proto originální navigace jsou vyhozené peníze do výbavy. Od toho je Smart Link.
  6. Tak to opravdu netuším. Asi by to chtělo nějaké SEAT fórum, FB a pod.
  7. Máš to mapy pro Tvoji verzi Infotainmentu? U Škody se to rozděluje na MIB1/MIB2 atd. Mapy pro MIB2 nejsou kompatibilní s MIB1
  8. Zámek karty přece nemá vliv na její čtení. To je jen zámek proti nechtěnému přepisu. A ano, vyzkoušel jsem si to.
  9. Kdyby to měl zamknuté nesmazal by původní mapy, nenáformátoval by, nenakopíroval by. Při každém tomto kroku by obdržel příslušnou hlášku. @maruten1707Po rozbalení archivu je tam celá složka maps, či tak nějak, tu už dál nerozbaluješ, nahraješ ji na kartu celou.
  10. Tohle fakt nevím. Sám používám AAWireless pro Android. Současná verze už podporuje i CarPlay. Pak jsou nějaké Carlinkit-y, ale s tím vůbec nemám zkušenosti. Na aliexpressu je toho taky plno, ale záleží jakou to má pak podporu. Když se vrátím k AAWireless, tak tady ta podpora opravdu funguje. Možná se zkus podívat taky na jejich fórum: https://xdaforums.com/t/aawireless-general-discussion-and-support.4247677/page-350 Nicméně, dnes je těch krabiček opravdu hafo, když já to před dvěma léty řešil, byl AAWireless ještě jako startup a další byla nějaká Motorola.
  11. No, pokud máš SmartLink, pak nechápu nad čím přemýšlíš. Jednak Car Stick Ti zabere USB pro telefon. Jakákoliv navigace v mobilu bude vždy o řád lepší než ta vestavěná v autě. Vestavěná v autě je pouze jako nouzovka, když mobil klekne apod. Aktuální dopravní info řeší TMC zprávy a jsou dostupné bez Car Stick-u. Můj názor: 1. Vykašlat se na Car stick 2. Pokud si chceš udělat radost, místo Car Stick koupit bezdrátový adaptér pro propojení SmartLink. Výsledek: Pohodlné připojení telefonu pokaždé co sedneš do auta aniž bys ho vytahoval z kapsy 3. Případní cestující v autě nemají mobilní data? Než živit další SIM-ku, to raději data přímo do mobilu. Tím pořešíš rodinu. 4. Cestující mimo rodinu ať si vyřeší data sami.
  12. Nemá se po dojezdu okna spínač pustit a znova zmáčknout/povytáhnout?
  13. Dopravní info jde po TMC zprávách. Vysílá to některá stanice ČRO. Jestli myslíš to Dopravní info co je v menu Infotainmentu. Amundsen má tři FM tunery, tak vždy jeden zbyde na stanici s TMC zprávami 🙂 Navigace jako taková je off-line. Ty dopravní informace, nevím podle čeho to kdo řídí, že mi někdy hlásí omezení na nějaké zapadlé okrsce a jindy na jedničce či dálnici mlčí. Jinak nejlepší je SmartLink a Android Auto či Car Play a navigace z mobilu. Ať už Google, Waze, apod., s on-line dopravními omezeními.
  14. No, nemám s tím velké zkušenost. Jen vím, že některé výbavy umí personalizovat některé fce podle klíče. proto mně to napadlo. Z toho co jsi vypsal mně napadlo, jestli máš u toho druhého klíče zapnutí komfortní blikání vůbec. Ovšem za předpokladu, že Tvá výbava vůbec umí personalizovat dle klíče.
×
×
  • Vytvořit nový...