eskoRS Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Ja som od tejto firmy objednával na Slovensko už veľa krát, stále mi dodali čo som chcel a vždy to dodali rýchlo. 100% spokojnosť aj naďalej budem od nich objednávať. Ale časopis zadarmo mi nikdy nedali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Nakupoval jsem v OB osobně. Ochotní byli ,jenom jsem je trochu zarazil požadavkem na slevu člena ŠH.Ale vyřešilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 objednáno 5 výrobku : 1 nepřišel (byl a je skladem), 1 přišel neúplný (budu vracet) a 3 v pořádku. Pro mě tedy bída.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Za mne 100% spokojenost. Přes e-shop. Co jsem si objednal to přišlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.