Sport - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Sport

Naše sportovní aktivity

5 témat v tomto fóru

1. Bezky

• 1 odpověď
    • 5.8k zobrazení
  2. Potapeni

• 7 odpovědí
    • 10k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 42.3k zobrazení
    • 1.1k odpovědí
    • 101.9k zobrazení
  3. Kto tu je bajker 1 2 3 4 50

• 1.2k odpovědí
    • 247.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nejprve jsem se chtěl zeptat co vlastně všechno předplacený servis obsahuje/neobsahuje. Nakonec jsem našel dokument ve kterým je všechno popsané. Třeba se bude někomu také hodit.   Možná bych měl jednu otázku - máte někdo zkušenost s výměnou oleje mimo servisní interval, pokud máte předplacený servis? Vymění vám ho bez resetování?     Pár obrázků z přiloženého dokumentu:             servisni-balicky-skoda-produktove-podminky.pdf
    • Style před FL má nápis, osvětlení v zrcátkách (dříve "boarding spots") je až s el. sedadly.
    • › Plně elektrický vrcholný model s výkonem 250 kW se poprvé představí na Milan Design Week 2025› Aktuálně nejrychleji nabíjející a zrychlující sériový model Škoda s nabíjecím výkonem až 185 kW a zrychlením z 0 na 100 km/h za 5,4 s› Rozsáhlá standardní výbava zahrnuje sportovní podvozek, Matrix-LED přední světlomety a specifické prvky verze RS, které doplňují již tak bohatou standardní výbavu modelu Elroq› Černě lakované prvky karoserie, exkluzivní kola z lehké slitiny o velikosti až 21″ a sportovní interiér s čalouněním mikrovláknem Suedia Škoda Elroq RS Šest měsíců po světové premiéře zcela nového modelu Škoda Elroq, který konkuruje v populárním segmentu kompaktních elektrických SUV, uvádí Škoda Auto na trh vrcholný model RS. […] Článek Škoda Elroq RS se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Také díky za super vydařený sraz, škoda že jsem musel přijet až později, ale i tak to stálo za to
  • Vytvořit nový...