Přejít na obsah

Motor 1.4 MPI

725 témat v tomto fóru

• 5 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 45 odpovědí
    • 16.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  1. olej

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 26.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 15.3k zobrazení
  2. netahne

• 13 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
  3. Startovanie

• 14 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
  4. Vibrace, klepání

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 7.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 7.3k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  5. palivova soustava

• 5 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
  6. 1.4 MPi 44kW

• 8 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
  7. EMISNA KONTROLA ?

• 12 odpovědí
    • 5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravim a obracim se s prosbou o pomoc. Dneska mi vyskočilo při jízdě domu kontrolka motoru a ECP. Auto spadlo do nouzaku. Vypnul jsem, znova nastartoval, zůstala jen kontrolka motoru svítit a po pár km zase vyskočilo ECP. Dokodrcal jsem dom a napich OBDčko. Vyskočila na mně chyba P0685. Nějaká chyba relé. Vymazal jsem, byl klid. Asi za půl hodiny jsem znova nastartoval a o5 kontrolka motoru. O5 OBD a zase ta samá chyba. Nevím ale jestli se dá vyměnit jen relé nebo musí celá jednotka. 2 dny to teď stalo co byly ty mrazy tak nevím jestli to mám vliv. Taky baterka už má asi nejlepší léta za sebou. 1.4ka Roomster benzin BXW motor 2008 220tis km natočeno.
    • Zdravim a obracim se s prosbou o pomoc. Dneska mi vyskočilo při jízdě domu kontrolka motoru a ECP. Auto spadlo do nouzaku. Vypnul jsem, znova nastartoval, zůstala jen kontrolka motoru svítit a po pár km zase vyskočilo ECP. Dokodrcal jsem dom a napich OBDčko. Vyskočila na mně chyba P0685. Nějaká chyba relé. Vymazal jsem, byl klid. Asi za půl hodiny jsem znova nastartoval a o5 kontrolka motoru. O5 OBD a zase ta samá chyba. Nevím ale jestli se dá vyměnit jen relé nebo musí celá jednotka. 2 dny to teď stalo co byly ty mrazy tak nevím jestli to mám vliv. Taky baterka už má asi nejlepší léta za sebou. 1.4ka Roomster benzin BXW motor 2008 220tis km natočeno.
    • Audio přestalo jít 2x, nejdřív divný nepříjemný zvuk z reproduktorů poté se změnil na tiché cvakání v cca 3sec intervalu. Poprvé pomohl restart infotaimentu tlačítkem pod displejem, po druhé pomohlo až delší uspání auta.
    • Jiz po druhe se mi stalo,ze auto zacalo hlasit nedostupny park assist ci nefunkcni assistent vyparkovani.   pote prestalo jet radio / audio zvuk.   poprve stacil restart infotaiment   podruhe pomohlo az vypnuti zamknuti auta a cca 5 minutovy “odpocinek”   mel nekdo neco podobneho? Vi jak to resit ? jeste se obcas vyskytuje sekani infotaimentu.  Az se to vyskytne opet tak problem zdokumentuju a odeslu do skodovky a uvidime 
  • Vytvořit nový...