Přejít na obsah

Motor 1.4 MPI

724 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
  1. benzín v oleji?

• 4 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 12k zobrazení
  2. Motor 1.4 MPI 50KW

• 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  3. VOLANT JDE TEŽŠCE

• 8 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 7.1k zobrazení
  4. Závodní motor 1,4MPI

• 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  5. TRHANIE MOTORU ZA JAZDY

• 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  6. 65KW

• 9 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  7. vago diagnostika

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  8. NATURAL 98

• 5 odpovědí
    • 10.2k zobrazení
  9. IMMOBILIZER

• 5 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  10. klesanie otacok

• 15 odpovědí
    • 3.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, mam octavii 1 1.6 sr 74 kw 2000 benzin. Na diagnostice mi ukazal problem lambdy, a celkove velka spotreba na volnobeh byla spotreba ruzna nekdy 20/100, 14/100 atd. Prumerna spotreba je okolo 9-12/100 po meste klidne i 15.  Kdyz stojim tak mi spotreba jen stoupa. Predevcirem jsem menil lambdu (pred katalyzatorem) a po vymeneni jsem zadne zmeny nenasel spotreba stale stejna, nijak se nezmenila. Po vymene jsem ale auto na diagnostiku nedal tim padem jsem nevymazal pamet zavad. Chci se zeptat ma to vliv na to kdyz jsem nevymazal pamet zavad nebo ne? Popr. cim dalsim to muze byt ze to ma tak velkou spotrebu? Zkousel jsem odpojit baterku pro reset řj. Ale nepomohlo. Dekuji za odpoved
    • Tak to by nešlo - nesprávné sekce, duplicitní téma, navíc jeho název je v rozporu s pravidly fóra. HLEDEJ! V sekci Motor 1.6 MPI je jistě nějaké téma o podobných problémech, tak ho využij. LOCK.
    • Práveže môj telefón to podporuje pretože mi to s ním vyše polroka bezproblémovo fungovalo... Neviem to pripojiť odkedy mi v aute vymenili RJ MIB.. a neviem nijakým spôsobom zistiť v čom je problém 
    • Zdravím, mam octavii 1 1.6 sr 74 kw 2000 benzin. Na diagnostice mi ukazal problem lambdy, a celkove velka spotreba na volnobeh byla spotreba ruzna nekdy 20/100, 14/100 atd. Prumerna spotreba je okolo 8-10/100 a kdyz stojim tak mi spotreba jen stoupa. Predevcirem jsem menil lambdu (pred katalyzatorem) a po vymeneni jsem zadne zmeny nenasel spotreba stale stejna, nijak se nezmenila. Po vymene jsem ale auto na diagnostiku nedal tim padem jsem nevymazal pamet zavad. Chci se zeptat ma to vliv na to kdyz jsem nevymazal pamet zavad nebo ne? Popr. cim dalsim to muze byt ze to ma tak velkou spotrebu? Zkousel jsem odpojit baterku pro reset řj. Ale nepomohlo. Dekuji za odpoved . 
    • Skús v AA odstrániť svoje vozidlo, mala by tam byť potom takáto ponuka, ak tam túto možnosť nemáš, nepodporuje to tvoj telefón.. hádam :  
  • Vytvořit nový...