Za mňa je to jednoduchá náprava, nenáročná a pre potreby mojej Scaly 1.0 TSI 70 kW adekvátna.
Je hlučnejšia ako viac-prvková v Octavii. A jazdné vlastnosti moc hodnotiť nemôžem lebo rýchlo nejazdím ale zatiaľ som s tím problém nemal.
Ževraj zadok poskakuje v zákrutách a vie odskočiť dosť až nepríjemne.
Ale určite lepšia voľba je Octávia v základnej výbave ako Scala v plnej. Je to lacné auto a žiadna výbava na svete v tomto aute za to nestojí.
Prikladám zopár fotiek.
Ta pneumatika bude na ráfku rozčapená. Ten půl palec na disku dělá hodně. Koupil jsem 18 kola z Karoqa 7,0J a dal na to 225/40. Bylo to strašný. Kola jsem pak prodal a šel do 19ctek.
Mám ve vlákně Octavia 3, na 2 stránce fotky, tak se na to podívej. Určitě bych 235 na ten disk nedával.
Octavia Liftback 2,0 tdi dsg
Dobrý den, potřebuji pomocí odhalit závadu nebo radu jak ji odhalit. Fabia II 1.2 TSI 63KW 214tis, při otáčkách 2400 jde výrazná vibrace do pedálů a do volantu a řadící páky, dělá to při jakémkoliv zařazeném stupni i na volnoběh, i když jedu z kopce bez plynu i do kopce pod plynem nebo i když stojim. Je to doprovázené zvýšeným hlukem. Při nižších otáčkách vibrace zmizí a při vyšších otáčkách taky vymizí pozvolna. Dělá to pravidelně vždy u otáček 2400. Neměl někdo podobné symptomy a nebo radu na co se zaměřit? Jsou zkontrolované silent bloky pod motorem. Předem díky za rady a tipy.