Přejít na obsah

Motor 1.4 TDI / 1.9 TDI / 1.9 SDI

716 témat v tomto fóru

• 8 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
  1. Vůle v řadící páce

• 6 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 34 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
  2. RS 1.9TDI PD 96KW

• 14 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  3. Spolehlivost motoru PD

• 11 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
  4. Graficke zavisloti

• 4 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
  5. FRS problem

• 9 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
  6. cerpadlo nepocut

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  7. Snímač, plnicího tlaku

• 6 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
  8. Motor nejde za plynem

• 3 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 20k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
  9. 1.9 TDI PD

• 5 odpovědí
    • 2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Asi jsem již tady někde psal, že komunisty opravdu nemusím, ale i tak jejich předsedkyně Konečná  má podle mne dnes celkem srozumitelný a pochopitelný  názor na celní restrikce EU vůči  do Evropy dováženým čínským elektromobilům. A není to jen  dle Konečné tak vehementně omílané zvýšené clo, to je již jen důsledem předchozího vývoje a směrování celé  EU  za posledních cca 20 let, nakonec její rozhovor s redaktorem ČT viz. níže...            
    • ŠKODA Kodiaq Škoda Auto představuje druhou generaci modelu Kodiaq. Ta posouvá udržitelnost, prostornost a bezpečnost na novou úroveň. Vlajková loď SUV značky Škoda je větší a nyní nese první prvky designového jazyka Modern Solid. Zcela nový Kodiaq je vybaven nejmodernějším infotainmentem, včetně na přání dostupné 13” obrazovky a head-up displeje. Inovativní multifunkční otočné ovladače (Smart Dials) s manuálními ovládacími prvky a 10” virtuální kokpit jsou součástí standardní výbavy. Hlasové ovládání bude od poloviny roku 2024 ještě pokročilejší díky integraci chatbota ChatGPT založeného na umělé inteligenci. Velké SUV značky Škoda rovněž přejímá nový koncept interiéru s jednotlivými designy interiéru. Pět pohonných jednotek s výkony od 110 kW […] Článek Zcela nová Škoda Kodiaq se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ahojte, jste schopni někdo tady zase dodat dílenské příručky, jak sundat třeba zadní sedačky, tapce atd.. jde mi o celou příručku.. Děkuji
    • vymena oleja bez vycistenia cerpadla nepomoze nicomu , vyhodene peniaze za olej do luftu
    • No mě ani častější výměny nepomohly. Dělal jsem 3 v rámci pul roku.  teď už se rohoduju jestli do toho sypnu ještě dalších 35+ - servis na 4x4 kdy by vyměnili cely haldex s diferenciálem. Nebo koupit starší kompletní nápravu 30+ práce cca 3k ale zase bez záruky co koupíte … tak nvm.. 
  • Vytvořit nový...