Přejít na obsah

Motor nejde za plynem


Doporučené příspěvky

Zdravím,

uměl by mi někdo říct, v čem může být problém? Dneska mi najednou v kopci přestal reagovat motor na plyn, stále je ve volnoběhu a dá se trošku s tím volnoběhem jet. Také se mi přitom rozblikala kontrolka žhavení svíčky. Neví někdo, co by to mohlo být? Napadla mě váha vzduchu nebo nějaké elektronické čidlo u plynového pedálu.

Moc díky za každý nápad.

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je možné, že bude problém kolem pedálu plynu, ale nejlepší bude, když to necháš napíchnout ať neměníš to, co není potřeba.

zítra se otočím do servisu na diagnostiku, napadlo mě, jestli neměl někdo podobný problém. konzultoval jsem to s mechanikem po telefonu a ten se prý s tím nikdy nesetkal v týhle podobě. já to odhaduju na nějaký spínač, když to normálně na volnoběh běží, ale moc se v tom nevyznám. Kdyby to byla 120, tak nasadím zpátky lanko od plynu a jedu dál :-D Stejně to byly časy, když se v tom mohl člověk v pohodě sám povrtat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...