Interiér
220 témat v tomto fóru
-
Ahojte, přestal mi fungovat kolébkový přepínač na přední stropní svítilně. Nevíte prosím náhodou, jak tento přepínač opravit anebo vyměnit, případně kde najít vhodnou náhradu? Děkuji.
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj všem, mám v plánu vyměnit manuální sedačky v Superbu II za elektricky ovládané, je tady někdo, kdo už to dělal a poradil by mi jak na jejich zapojení? Jedná se o sedan předFL.
-
- 3 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-
-
Zdravim, mam Superb Combi L&K 08/2012 45000km, a a zacalo mi pukat v panoramatickej streche pri prechadzani nerovnosti ked je zavreta, ked je otvorena tak vsetko je fajn. Dal som ju celu premazat a pukanie zostalo. Nestretol sa s tym niekto??? Lebo nechcem to dat cele rozoberat v servise, lebo po dlhorocnych skusenostiach viem ze nikdy nezlozia tak ako by mali a dalsie vrzganie uz nechcem Dakujem
-
-
- 15 odpovědí
- 16,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni příznivci Superbů. Sehnal jsem si na svého Superba v sedanu ve stupni výbavy ambition zadní plato s roletkou. Avšak k úplné funkčnosti potřebuji jednu podstatnou věc: magnetické úchytky na páté dveře, kterými jsou standardně všechny superby ve stupni výbavy Elegance a vyšší. Pátral jsem i v ETCE, ale nedaří se mi najít part number. Dokážete mi pomoci? Chvíli jsem si myslel, že to bude díly s tímhle číslem: 3T5861302A - ale asi se pletu. A taky doufám, že to není součást celého plastového dílu na pátých dveřích. Pro lepší představu přidávám foto daného dílu. Předem Vám díky za pomoc.
-
- 9 odpovědí
- 9tis zobrazení
-
-
Prajem pekný večer, dnes som kúpil Škodu Superb II r.v. 2009, motor 2.0TDI CR 125kw s nájazdom 207tkm. Na aute som behal asi pol dňa, keď v tom na spolujazdcovom sedadle si spolujazdec nastavoval sedadlo, všetko dovtedy fungovalo bez problémov, trošku sedadlo posunulo a zastalo. Od toho momentu nefunguje el. nastavenie sedadla ani na spolujazdcovej ani na soferovej strane. Vyhrievanie a všetká ostatná elektrika funguje úplne normálne. Nestretli ste sa prosím niekto s takýmto problémom? Ďakujem pekne.
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
-
Ahoj zajímalo by mě, proč někdy ne pořád bliká bílé svetlo v kufru (combi) je z boku klasického osvětlení. K čemu slouží?? Díky za info.
-
- 9 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, už delší dobu mám v plánu vyměnu interiéru za alcantarový a nyní se konečně naskytla příležitost, najdu někde návod na demontáž sedaček? Sedačky co mám vyhlídlé jsou z pofaceliftu a já mám předfacelift, vím že jsou asi stejné ale radši se zeptám, budou pasovat? A rád bych se zeptal jak a čím čistit alcantaru, prý se nesmí čistit na mokro, sedačka je ve stavu viz na fotce, není to asi nic hrozného, ale předpokládám že to leželo někde ve skladu, tak bych to rád měl čistý. Děkuji všem za váš čas.
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Na S2 mi (zejména teď s příchodem léta :-) ) čím dál víc chybí nějaký držák na PET lahve, ideálně prostor ve dveřích na lahve, jak to má drtivá většina novějších aut. Mohu se zeptat, jak to řešíte vy, nemáte kdokoliv tip na nějaký šikovný držák, úchyt?
-
- 5 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, poslední dobou se mi v Superbu II,combi 2012 ozývá pískavý zvuk, jako když o sebe třete PET lahve, nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Jsem laik. Děkuji, hezký víkend. Marek
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
-
Abych měl v rovině podlahu se sklopenýma sedačkama, musím mít výsuvnou mezipodlahu,nebo stačí ta s up.elementy?Mohl by mi to někdo důkladně nafotit? díky
-
-
- 35 odpovědí
- 38tis zobrazení
-
-
Ahoj, mel bych namet na projekt... Dalo by se nenako dobastliit vyhrivani volanantu do SII pred fl? Mam MF volant s padoy pro razeni.
-
-
- 7 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti jestli sedí tapecirunk z combika na sedana? Nebo sou jiné rozměry dveří. Nikde sem to nedokázal dohledat.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahojte, no pozabudol som že je vonku zima a otváral som okno zrazu som počul lámanie plastov a následne už iba točenie motorčeka vo dverách. Tak sa chcem poradiť že či to zručný človek vie zvládnuť opraviť aj sám bez nejakého špeciálneho náradia alebo to radšej mám nechať na servis. Prípadne ak tu niekto je zo servisu či mi vie povedať cenu na koľko by vyšla oprava. Za každú radu budem vďačný.
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím osazenstvo, přestaly mi fungovat parkovací čidla, diagnostikou zjištěna chyba na levém čidle. Udělal jsem záměnu čidel a problém se opakoval, stále hlásil závadu na levém zadním čidle. Dle mého úsudku je nejspíš špatný kabel, kontakt někde ve spoji k řídící jednotce. Nejsem sle schopen si drát provítit jestli je ok jelikož nevím jak sundat zadní obložení kufru hlavně pravou stranu kde vede kabelový svazek a v podběhu je ukrytá jednotka. Zajímavé zjištění nastalo, že když prší, tak parkovací senzory občas fungují :-D Všem díky za radu. Jedná se o S 2 Combi
-
-
- 8 odpovědí
- 17,2tis zobrazení
-
-
Dobry den vam prajem. Mam škodu superb 2 combi, z panoramickov strechov, a zateka mi do auta dnu aj som vyčistel odtoky ich prefukol bolo upchate a stale tecie. Nevedel by mi tu niekto poradit, kto mal stim skusenost? Dakujem za kazdu radu. IMG_2014.MOV
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Věděl by někdo kde ho sehnat mimo vrakovišť? Díky moc za tipy
-
-
- 4 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Řeším takovej probvlém když jsem si čistil auto tak jsem trochu víc drhnul zadní sedák ty kraje a podařilo se mi ho vysadit takže jde úplně lehoučce nahoru dolů ale zandat zpět to už nejde :/ nevíte jak se to dá vyndat celý nebo jak to tam mám narvat zpátky aby to zas drželo? v manuálu ani zmínka
-
- 3 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Ahojte prosím nevíte zda je možné někde sehnat plexisklo na budíky (ukazatel rychlosti) na Superba 2 Fl 2014.Už jsem hledal všude možně a nikde sem nic nenašel krom celé přístrojovky díky :).
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Shanim uchytne oko zachytneho systemu do kufru (do lizin) a sit na uchyceni.
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Netušíte někdo co může znamenat "kyselý" zápach z klimatizace? Auto je koupeno 10/2014. Díky
-
-
- 16 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Zdravim nikde sem tohle tema nenasel tak sem zalozil. Mam superba II r.v. 2008 a 6stup. manual. a moje radicka uz je osoupana a koukal se na noveho superba II FL a chtel bych tu novou radicku. Tak se chci zeptat jestli by mi tam v pohode sla vymneit kus za kus samozrejme ze bych to vymenil i s manzetou to je asi nejlepsi nez jen hlavu paky ne? Porotze nwm jak je tam prichycena ta manzeta a hlavne ta nova radicka to ma urcite zase jinak. A druha otazka tak bych chtel vedet jak se demontuje stara radicka? Staci tam sundat ten stredovej plast okolo radicky nebo jak to je mate s tim zkusenosti prosim? Diky za rady a tipy
-
-
- 6 odpovědí
- 12,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mam takovy problem, koupil sem s2 a v topeni jsou nejake kulicky( nejspise predchoziho majitele dite). Kdyz dam plny rejd tak to tam jezdi ze strany na stranu, je nejaka moznost jak to vyfoukat ven? Abych nemusel rozdelavat palubku? Mam to ve predu (pod pakubkou)a v leve zadni casti. Za kazdej tip dekuji.
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim klubáci rád bych dodělal výhřev všech sedadel u SII koupil jsem sedačky s výhřevem panel jak přední tak zadní s tlačítky výhřevu. teď už jen potřebuji pomoc natahat kabeláž pro výhřev. Nebo někdo kdo mi to dokáže udělat okolí Plzně? za každou pomoc Děkuji.
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Zdravím vás, chci se zeptat jestli jste někdo dodělával do auta ty vysouvací clony (roletky) proti slunci na zadních dveřích, konkrétně na superbu combi? Asi se to nedá napasovat na stávající výplně dveří, nebo se dá jen změnit ten horní díl? Popřípadě nevíte někdo o volných výplní dveří v látce, černé a se stříbrným dekorem? Díky Jirka
-
-
- 24 odpovědí
- 20,3tis zobrazení
- 1 sledující
-