Přejít na obsah

Interiér

216 témat v tomto fóru

• 62 odpovědí
    • 24.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  1. Držák na lahve

• 5 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 36.5k zobrazení
  2. Vyhrivany volant

• 7 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 16.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  3. zadní sedák

• 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.4k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 19.1k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 34.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak  kabel minulý týden vyměněn, obraz v kameře zatím dobrý. Snad už je definitivně hotovo. 🙂
    • V diagnostice uložená stejná závada P001100, auto běží normálně, ale po ujetí cca 50km zabliká žhavení a uloží se tato závada. V BMH toto viz obrázek  
    • Pozitivní zprávou je, že když jsem jim napsal, že chci kompenzaci za nefunkčnost od druhé půlky ledna do minulého týdne, tak bez smlouvání prodlouží službu Care Connect o 3 měsíce.
    • Když jsem kupoval svoji Scalu tak jsem chtěl určitě už s tažným zařízením z výroby ( mám el. sklopné ) , bylo mi řečeno , že pokud nemá auto z výroby přípravu na tažné zařízení , potom nelze dodělat.
    • Sám jsem zvědavý jak se k tomu servis potažmo ŠA postaví. Zároveň bych teda vyreklamoval starou známou vadu samovolného sklápění opěradla sedačky což se zde taky řeší ve velkém. Tento problém se též týká i mě ale nějak jsem to neřešil , vždycky po nasednutí jsem jen pootočil naklápění sedadla o půl otáčky zpátky. Jen by mě docela zajímalo pokud reklamaci uznají jestli přečalouní sedačku na nový rám s tím , že dají nový molitan a starý potah nebo dají celou novou sedačku pokud má dvě reklamované vady. To by znamenalo , že budu zase min. tři dny bez auta. Kdyby dali celou novou , tak tu mají vyměněnou za půl dne 🫣
  • Vytvořit nový...