Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem Labradors,

Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, jak funguje systém TwinDoor? Dá se to nějak zaaretovat, aby se kufr otvíral "jen" jako u Octavie liftback? A je kufr srovnatelný s Octavií liftback? Díky za odpověď

• 17 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem DeliRS,

Ahoj, Prosím poradte zda-li se dá bez demontáže nárazníku sundat ten přední gril. Chci vyměnit tu chrom lištu za černou lakovanou. díky

• 3 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Je možné dodělání chromovaných lišt kolem oken? Co by to obnášelo? Mám výbavu Active a tam je kolem oken jen gumové těsnění. Děkuji.

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem jojoch,

ve zúžení na dálnici sem ťuknul levým vnějším zrcátkem o mobilní značku a popraskalo v něm sklo ... při dotazu v servisu Škodovky mi sdělili výměnu za 2.500,- , neškodovácké servisy se k takové práci neznají ... vzhledem k tomu, že jsem pouze uživatelem vozidla, hledám co nejlevnější způsob výměny ... na netu sem našel neoriginální zrcátko (sklo) - http://autodily.shoptime.cz/zbozi/111166/Sklo-leveho-zpetneho-zrcatka.htm ... máte s tím někdo zkušenost? ... pasuje to? jak se to vyměňuje? (jen vycvakají střepy a nacvakne nové sklo nebo je to komplikovanější?) ... díky za radu

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Tadeášsuperb,

Omlouvám se jestli jestli se to to už řešilo a já kvůli tomu zakládám nové téma, ale jsem jsem to nový tak netuším co a jak. Mám problém a sice pořád mi vypadává zadní okénko, jde o to že ve spodní části má je ve sklu dírka tou se, když sklo zapadne do té plastové lišt, která s ním pohybuje, má prostrčit takový plastový kolík. Ten mi právě nestále vypadává zkoušel jsem ho roztahovat atd... ale pořád párkrát stáhnu a je to to samé sklo vypadne, napadlo mě dát tam nějakou plastovou matku třeba, když jsem se ptal v prodejnách dílů, tak mi vůbec neporadili ani nevěděli co myslím Kdyby někdo měl zkušenost, jak řešit prosím napiště díky

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem PetrSY,

Ahoj, do 14 dnů mi přijde nový superb combi - můžete mi někdo napsat jaké jsou rozteče děr pro přední a zadní značku? Ať vím jakou vybrat:-) Díky Petr

• 31 odpovědí
    • 11,8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Boumik,

Existuje něco takového? Nějaké plasty jako má Octavia scout? Promáčkl jsem si práh..o takovej ten sloupek na podstavci u McDrivu..o ten podstavec...nechci ho nechávat měnit, kvůli korozi..rád bych to jen zamaskoval..ať to nevypadá takhle blbě,, Díky

• 12 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem dell,

tak jsem si přemýšlel, a nevím jestli by to bylo reálné, udělat podsvětlení zadních odrazek LED páskama.... co si o tom myslíte? Možná je to blbost

• 8 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem GeorgeFSI,

Ahoj, řešil tohle už někdo? Myslel jsem si, že je tam patice BAU 15S, ale je tam HPC 24WY - nikde nemůžu sehnat LEDky (ideálně bez přídavného odporu).. Předem díky za info k věci.

• 5 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Tomáš Hrábek,

Takto jsem si pohrál se zatmavením oken i světel....

11. Zahájeno uživatelem mrmisaRS,

Má tu někdo prosím radu jak bez poškození sundat rámeček kolem spézetky? Jestli je to tedy vůbec možné. Předem díky za radu.

12. Zahájeno uživatelem stepi.p,

Ahoj, při koupi mého SII jsem měl na autě stěrače, které za deště dost skákali a vrzali. Zakoupil jsem tedy stěrače Bosch aerotwin. Za deště zhruba po 10 setření začnou skákat a vrzat. Když ostříknu sklo, tak to na chvíli přestane, ale opět po cca 10 setření to začne opět. Zkoušel jsem stěrače ošetřit silikonovým olejem, jak jsem se někde na fóru dočetl, ale to pomohlo opět jen na chvilku. Poradí někdo co s tím? díky

• 4 odpovědi
    • 9,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Milan1570,

Chci Vám poradit dobrou vychytávku na čistá světla. Žádný nalepený hmyz. Stačí opláchnout vodou a je hotovo. Použil jsem i na kapotu, nárazník a rámečky. Přední sklo už jsem dělal před rokem. http://www.amila.cz/impregnace-na-kov-a-plast#!/impregnace-na-kov-a-plast

14. Zahájeno uživatelem martin2828,

Zdravim, mam superb combi a na dverach od kufru, dole v lavo sa mi zacina robit hrdza, su tam uz take hrbolky na ploche 1*2cm. Lak uz asi o chvilku odpadbe, ale z vonku niesu zidne skrabance ani poskodenie. Da sa to riesit reklamaciou, vstahuje sa na to nejaka zaruka ale opravu musim hradit zo svojho? r.v. auta je 10/2010, najazdene 171674km

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem petr.oct,

Máme ve firmě jednoho teprve chvilku koupeného SII v šedé platin metalíze tuším. Je to barva moc hezká. Na začátku roku 2010 si budu vybírat SII (pokud to nebude CC) pro sebe a přemýšlím jakou barvu. V tuto chvíli mám vybránu bílou se sportovním paketem a 18" themisto koly, ale líbí se mi i černá, tak nevím co zvolit . Máte s bílou zkušenosti zvláště na těch 18" kolech? Díky

• Pozitivní
    • 50 odpovědí
    • 24,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Siddy,

Zdravím všechny, potřeboval bych sundat lištu předního nárazníku a potom tam nahodit novou. Je s tím dřina nebo je to raz dva? O nasazení lišty jsem se dočetl že PRÝ je to jednoduché ale sundat ji ...?.. Popřípadě zda nemáte někdo na fotce supa s tou černou lištou. Díky http://www.tuning-in.cz/fotogaleries/s-s2-fbtrmoem7.jpg chrom : http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/chromovana-lista-mrizky-narazniku-vozu-superb-ii cerna : http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/Superb2/dily-karoserie/karosarske-dily/8073-ozdobna-lista-predni-naraznik-superb-ii.html

• Pozitivní
    • 15 odpovědí
    • 6,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem martkawa,

Do mého Supa II se trefil nějakej ko.... do právých, předních dveří.Zkoušel jsem Autolakovnu Praha a ty to za studena dělat nechtěj(udělali by pouze lak),tak sháním někoho kdo to opraví komplet.Nejlépe Praha a okolí. Předem dík za doporučení

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem matelkoxxl,

Zdravim. Chcem sa opytat, ci nevie niekto, kde sa daju zohnat ochranne priesvitne folie na prahy, pripadne karoseriu SII Combi. Za zadnymi dverami mam nejake nalepene, ale su pod nimi bublinky, takze by som ich rad vymenil. Skusal som hladat aj na ebay, ale neviem presne ako sa to vola, ale pod cim to hladat. Vdaka

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Hoblik,

Ahojte, nevite proc mi listy kolem zadnich oken uplne zbelaly, pritom listy vsude kolem jsou krasne chromove. Jak by se to dalo resit krome vymeny? Lista je dle etky soucasti okna coz se mi nechce menit. Diky

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem pete.atb,

Sháním za rozumnou cenu víko kufru (spodní část), nevíte někdo o něčem? Díky za info

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem jets,

máte někdo? jsou tyto kvalitní? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/listy-prahove-bocni-zadni/kryty-nakladacich-hran/skoda-superb-08-cmb-kryt-nakladaci-hrany-nerez-vetsi-id:8786.eshop http://www.auto-doplnky.com/ochranna-lista-prahu-kufru-skoda-superb-ii-combi-2009-nerez-avisa-2-35243-p17967 určitě si ji chci pořídit, potom i kryty zrcátek, máte nějaký tip? Díky

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  22. Ví někdo z vás, co za kabelový svazek či kabel přes průchodku vede z motorového prostoru do kapoty? Přitom tam nic není, ostřikovače, nic...... Druhá věc je, že jsem si při koupi v bazaru nevšiml nepatrně jiných spár kolem kapoty z boků u blatníků cca 3mm a 5mm a při zavřené kapotě jiné výšky spáry nad maskou (při čelním pohledu je kapota když to přeženu, zkroucená). Přitom kapota s blatníky nad světly lícuje .Hleděl jsem při koupi jen na kapotu, blatníky, nárazníky. dveře, střechu a všude orig lakování (pomeranč ,který případné lakování odstraní a je povrch hladký), příčky v motorovém prostoru ok. Tudíž mi spáry neuhodily do očí, páč díky origo laku jsem dalšího pá…

• 6 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Inferius,

Zdravím, mám takový problém, levý steráč mi ve své krajní poloze naraží do sloupku. Nevíte čím poštelovat maximální úhel toho stěrače? Diky

• 3 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Boumik,

Zdravím, mám dotaz, na mém Superbu 1.8TSI mi někdo v prosinci prokopl masku a i když mi to opravovali v autorizáku, poslali jim GreenLine masku, všichni jsme se podivili, ale na masku auto nejezdí a já ho potřebuju denně, tak jsem to neřešil. (Viz téma mého Superbu:-)) Teď je ale čas, tak bych z přední mřížky ten nápis rád dostal, na 1.8 TSI to vypadá fakt divně :-D Jde nějak jednoduše sloupnout? Popřípadě čím ho nahradit? Bude rozměrově sedět tohle? http://www.cc-autodily.cz/oznaceni-rs-predni Díky

• Líbí se mi
    • 12 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem marek000,

Aka ma byť medzera medzi kufrom a naraznikom superb Combi II

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.