Přejít na obsah

Zatmavená zadní okna a světla


Tomáš Hrábek

Doporučené příspěvky

Fólie je zvenku. Proč by nemohla? Dělal jsem si to sám jako na předchozích autech a vydrží to několik let pokud je v jednom kuse. Ani myčka neublíží. Jen se to špatně dělá. Zatmavení je různé. U mého vozu,aby to šlo k laku je 15%. Ale od dob,co dělám bezpečnostní fólie, zkouším co se vše dá polepit a světla jsou takový můj vynález,což je zajímavý efekt a nikde jinde jsem to neviděl. Zatmavení mám pouze na bílé části.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

cau cim si zatmavoval ty zadni lampy? folie nebo sprej?

Dnes jsem našel nový typ folie na ztmavení, vyzkoušeno, nalepeno a super :o))) : zatmavovací fólie na světla v barvě světle Černá,tmavě Černá,cervená,modrá a zelená barva. Fólie je třívrstvá. První vrstvu sloupnete,nalepíte bez navlhčení podkladu na světlo,vyhladíte,oříznete a poté odstraníte poslední vrstvu bránící poškrábání fólie při vyhlazení. Super efekt. Nevznikají bubliny díky kvalitní silné fólii. Cena je za dva universální kusy na zadní světla. 

Výhoda je, že v případě potřeby, jednoduše odstraníte na rozdíl od zatmavovacích sprejů... Více info a možnost dodání na mailu :tomashrabek1978@gmail.com

post-25579-0-32997600-1393172629_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...