Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.
  1. Zahájeno uživatelem Michal878,

Chci se zeptat jak dlouho vám trva než vám DSG zařadi R ? Umě je to mezi 2 až 3 sec. a když pustim brzdu před zařazenim a auto kousek cukne dopředu tak se nezařadi vubec nebo s obtižemi a ránama v převodovce. A manuálu se to tam vrazí a jede se, u DSG se mi ty 2 až 3 sec zdaji jak věčnost. Jak jste na tom vy ?

• 3 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem robi70,

Potřebuji vyměnit setrvačník a spojku. Uvažoval jsem, že bych původní dvouhmotový setrvačník nahradil jednoduchým. Vím, že se dají koupit kompletní spojkové sety s pevným setrvačníkem (Valeo) pro některé motory, ale podle informace od prodejce prý pro motory 1,8tsi se tyto sety nevyrábí. Takže asi zůstanu u dvojhmoty :-(. Zatím jsem našel nejlepši nabídku za komplet (spojka+ložisko+setrvačník) za cca. 13.000Kč. Máte někdo tip na lepší cenu?

• 1 odpověď
    • 3,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Natur,

Zdravim všechny na foru. Právě se mi povedla parádní blbost a hádám že ne levná. Do cca půl roku starýho Superba se mi povedlo natočit plnou nádrž benzinu (bylo tam už jen neco malo přez rezervu nafty). Tím jsem však neskončil a na tuhle směs jsem ujel cca 4 kilometry. Ze začátku to jelo v klidu, ale kdyz se mi auto začalo trochu cukat, tak jsem pojal podezřeni a auto odstavil. Bohužel po kontrole účtenky se moje noční můry staly realitou a já zjistil jakou hovadinu jsem to udělal. Auto je teďka odtažený do servisu a čekam na konečný ortel. Kamarád co se v autech hrabe to odhadnul že buď budu mít fakt štěstí a bude stačit benzin odsát, nahradit naftou a vyměnit filtry. N…

• 6 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Myslíte, že příští rok dostanou motory v Superbu označení EU6 nebo spíš dostanou nové motory, které EU6 splňují? Pokud se nepletu, tak EU6 bude povinná od září 2014.

• 0 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem DavidSK,

S FL Superbom prišla aj zmena motorizácie 2.0 TDI pri pohone 4x4 s AP prevodovkou, zvýšenie výkonu z 103 na 125 kW. Má niekto podrobnejšie info, čo táto zmena obnáša ? Je to len softwerová úprava RJ motora, alebo sú aj nejaké konštrukné zmeny ? (rozdielna: hlava, vstreky, turbo, intercoler, prípadne aj prevodovka)

• 3 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Prochy,

Zdravím všechny. Dostal jsem od kamaráda z Austrálie tuto informaci a chci se zeptat, zda nevíte někdo něco o tomto? VW, AUDI, ŠKODA budou vyměňovat převodovky od r.v. 2008 - 2011 v Austrálii. Bude se to týkat i našich aut s DSG? Pokud by to měla být pravda, tak to bude mazec pro koncern. Myslím si, že v našich servisech o tom asi zatím nic nebudou vědět.....

• 7 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem memory2,

Dnes jsem četl článek ,kde popisují technická data k novému Supu a dost mě zaráží ,že Sup po FL nedostane nové motory nebo alspoň ne naladěné na nové výkony. Resp. 1.4 (92kw) 1.8(118kw) 2.0tdi (103kw) Jen mě to trochu zaráží ,když už tedy dělají jak oni říkají ten "svěží vítr" tak zrovna motory by byly taky fajn si myslím.

• 14 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem 5icz,

Jen tak pro zajimavost: Pujdu na 1. prohlidku a u nas v servise akceptuji, kdyz ma clovek svuj olej. Schanel jsem tedy nejaky olej a koupil jsem klasiku: Shell Helix Ultra VX za cenu pod 200KC za litr. To ty ceny Longlife oleju sly brutalne dolu - co si tak pamatuju, tak longlife oleje stavali hodne pres 500 a dneska je clovek sezene za stejnou cenu jako obycejnou 5w40. Dokonce i "synteticky" motul 504.00/507.00 se necha sehnat za 300 za litr.

• 10 odpovědí
    • 11tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Caye Caulker,

Začla mi svítit kontolka motoru a blikat kontolka žhavení po stání v kopci. Je někdo v Okolí Třeboně nebo Suchdolu nad Lužnicí s VAGem. Díky

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem davidek.c,

Jak dosahnout co nejvetsi akceleraci s DSG..podle youtube seslapnout brzdovy pedal levou nohou dat sekvencni razeni a vypnout ESP a seslapnout plynovy pedal vytocit motor do otacek a pustit brzdu....zkousel jsem a kdyz to udelam tak motor vubec nejde vytocit.....zna nekdo postup kterym to jde....dik

• 6 odpovědí
    • 7,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Kuba78,

hoj vsem, ,mam dilema - co objednat za sluzebni auto. 1.8 TSI 118 KW automat versus manual versus 2.0 TDI CR 125 KW manual. vsecko v eleganci + par drobnosti jako priplatkova vybava. problem je spotreba - rad bych vedel zkusenosti v dalnicim rezimu 160-180 kmph, hlavne u toho TSI.. bojim se ze s tim budu jezdit za 10 :-(vim ze okresky by mohly byt v poho, ale mam strach z mesta a dalnice tam to asi u toho benzinu poleti..

• Pozitivní
    • 29 odpovědí
    • 38,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem lightning,

Ciao, chtel bych se zeptat, zda-li lze radit padlama pod volantem, kdyz je na DSG rezim D. Diky Lightning

• 10 odpovědí
    • 19,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem MedvidekPu,

Jsem čerstvým majitelem Suba II Combi a mám problém s tankováním - i při téměř prázdné nádrži se mi povede natankovat pouze cca. 55 litrů (nafty) až po hrdlo... Byl jsem zvyklý z O I na odvzdušňovací "kolíček" přímo v hrdle a po jeho zmáčknutí jsem natankoval až 70 litrů. Je nějaký podobný fígl u Suba? (jak do něj dostat víc... ) Kolik se vám podaří maximálně natankovat? Díky za info a postřehy

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.