Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autohifi, Navigace

1. Zahájeno uživatelem Inferius,

Zdravím, chtel jsem se zeptat, zda lze nejak nastavit, aby nebyl obraz tak moc roztazeny, jindy mi to nevadilo, ale ted sleduju hokej a kdyz to zapnu v pulce tak nevidim vysledky :-D

• 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Humik,

Ahoj, Měl jsem Octavii II, rádio Bolero, nyní mám Superb II taky s Bolerem a subjektivně to hraje hůř než ta samá kombinace v O2. Všude jsou repra od výrobce, nicméně u Octavie jsem neměl ani žádnou potřebu je měnit, hráli skvěle (víc basově), tady mě pomalu bolí hlava z výšek ale basy jsou nic moc.. středy v pohodě u obou aut. Ekvalizér jsem zkoušel, ale nic moc. Může to být nějaká chyba? Nebo to tak je? Díky :-) je mi jasné, že nemůžu čekat něco extra od defaultních repro, ale právě ta Octavie mě celkem mile překvapila, že hrála hezky.

• 12 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Kazimir80,

Zdarte pánové, jelikož mi příbuzný řekl, že by si přál navigaci do auta, koketuju s myšlenkou, že by se je v jeho oktě vyhodil škoda stream co tam má a dal by se tam amundsen+ s tím, že bych si taky udělal radost v supikovi. Do columbusu se mi ale nechce - to už můžu pomalu uvažovat o tom, že budu mít díru v autě a běhání po pojišťovně jako bonus. Napadlo mně, že by se dalo sehnat něco podobného co by mohlo fungovat, jen nevím úplně co. Pioneer? Kenwood? Něco jinýho? Čína....? Proto, máte s tím někdo zkušenosti? Volant, MFD, připojení, parkovací senzory, kódování sound-systému? Díky K.

• 16 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem horos,

Ahoj, po přečtení několika témat ohledně antény na SUPA II řeším jednu věc. Rád bych předělal starší variantu (hybrid-prut) na ploutev. Vzhledem k tomu, že potřebuji duální tuner (zadní sklo+prut stará) pro novou verzi zadní sklo + anténa ve sloupku... Nikde nemohu dohledat anténu pro duální příjem do sloupku. Ve kterém sloupku se má nacházet a kde jí sehnat, typy na zapojení?? Vše origo příslušenství Díky

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  5. Pro nové Octavie se nabízí aktualizace map z SD - viz http://new.skoda-auto.com/cs/experience/service/maps-updating Zajímalo by mě, jestli to už někdo zkoušel i v Superbovi. Problém asi bude, že Octavia má dva SD sloty, kde jeden je určený právě na mapové podklady. Nepřišel někdo na cestu, jak ty mapové podklady dostat do Supa? Návod na Columbus: http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionDocuments/download/maps-update/cs/columbus.pdf

• 15 odpovědí
    • 101,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Peter Martis,

Ahoj Profíci Teraz som si kúpil škoda superb combi Rok vyr. 12/2010 alebo 1/2011 a chcel by som tam domontovať handsfree sadu. Viem že bol problém s telefóny s androidom. Ja by som chcel aby sa mi to pekne spárovalo atď. Mám telefón samsung galaxy S4. VIN: TMBJE73T2B9041474 (výbava columbus, automat,senzory, multifnukčný volant (bez znakov telefónu) centrálna elektrika: Řídící jednotka SW: 1K0 937 087 K HW: 1K0 937 087 K Kódování: 40010AB8E80508C040080080310081E4437000AE536D81605C8140000040 Vie mi niekto prosím povedať čo si mam zaobstarať (čísla dielov, čo všetko, kde to zoženiem) a koľko to bude stáť? Ďakujem za pomoc a odpove…

• 0 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem marek000,

Caute. Ako mam spojazdnit TV v Columbuse. Vobec tam nemam ikonu TV. Je potrebne nieco pripojit? Dakujem

8. Zahájeno uživatelem Jiří Lapuník,

Zdravím všechny chtěl bych si vyměnit jednotku bluethoot do superba 2009 ktera bude umět přehravat hudbu pres Bluethoot a našel jsem docela seriozní nabídky na internetu potíž je v tom že nevím jestli to ty jednotky umí chtěl bych poprosit někoho kdo by věděl jaký čislo/Kod by měla jednotka mít aby to uměla přehravát Děkuji

9. Zahájeno uživatelem wsharan,

Ahoj všem nevíte někdo co s tímto problémem? mám originální HF 7P6 035 730 D a vše mi fungovalalo jak má,teď jsem si vyměnil telefon za Samsung Galaxy S III a mám teď problém se synchronizací kontaktů,telefon se spojuje normálně a spolehlivě,ale jen někdy se mi synchronizují výpisy volání a telefonní seznam,většinou mi to ale hází hlášku "telefoní seznam není kompletní" ,nebo něco takového,nevíte někdo co s tím?jednotku za nově´jší se mi měnit nechce! díky za každou radu Jirka

• 8 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Michal878,

umí to z USB přečíst filmy nebo za 6 tisíc bych měl usb jen na hudbu ?

• 12 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Jiří Lapuník,

Zdravím všechny chtěl bych se zeptat mám z Columbuse z roku 2009 a rád bych se zeptal čím by jste mi ho doporučily nahradit jelikož už se jedná o 4 roky staré rádio tak mne zajímá co je v tehle dobé asi nejlepší...... samozřejmě mi jde o zachovani funkčnosti Bluethoot ovladani radia přes volant senzory apod......Děkuji

12. Zahájeno uživatelem radhola,

Zdravím,začal zlobit colombo. Po nastartování mámnastavené rádio a během chvilky se se to samo přepne na displeji na navigaci. V tu chvíli jsou veškeré snahy přepnout na něco jiného marné,prostě se to blokne,zůstane viset plocha navigace a rádio hraje dále a ovládat ho mohu jedině přes ovládání ve volantu. Teď jsem přišel na to,že pokud se tam zjeví navigace,tak ji musím zadat nějakou trasu a potom většinou se dá volit na ostatní funkce. Dále se při volání nezobrazuje volání,ale zůstane třeba na displeji rádio nebo se zastaví DVD. Zkoušel jsem to už min. 2x resetovat ,ale bohužel nic. Nemáte s tímto nějakou zkušenost? Díky.

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem lada,

Je možné vyměnit antetu ploutev + prut kde je gps tv gsm radio a nezavisle topeni za novější co ma např, rv 2010 kde je jen ploutev bez prutu?? Diky předem za odpovědi

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  14. Kdo má rádio Bolero a chtěl by aby SD kartu četlo rychleji a případně zobrazovalo radiotext:

• 5 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Lapiduch_CZ,

Zdravim, lidi koupil jsem asi před 3 měsíci Superba. Byl to referenční vůz Škoda auto Mladá Boleslav. A na sedadle spolujezdce zezadu byl držák na iPad. Jenže holka jak sedí v sedačce a kope nohama kolem sebe ho ukopla a tudíž je to zlomený. No možná to ještě opravím, ale tak že bych to natvrdo zalepil. Jenže nechce se mi do toho, protože jsou to originál díry pro dodatečnou montáž televizí a kdo ví čeho. Fotku nemám, nejsem u auta. Ale na tom vůbec nic není a nevím kdo to vyrábí a zatím škodovka dělá mrtvýho brouka, snad že oni to tam ani nemontovali nebo co. Nemůžete mi poradit. Koupil bych i klidně druhý pro děcka na cestování. Mám strach, že kvůli těm 3 h…

• 15 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Lapiduch_CZ,

Zdravim, ještě jedna věc. Mám držák na telefon před spolujezdcem a chci ho pryč. A tak se chci zeptat zda nevíte kde sehnat levně díl bez díry na držák. Je to L&K černý klavír nebo tak nějak tomu nadávají. Díky.

• 9 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem HANZTD,

Mám takovej specifickej dotaz a to : je možné přijímat na COLUMBUSU internet ? pokud ano ,co vše je k tomu potřeba ? díky

18. Zahájeno uživatelem Král Zero Nultý 00,

Už někdo něco podobného viděl??? Sice si nedokážu přestavit, to zamykat při každé zastávce někde na parkovišti, ale minimálně na noc je to určitě v pohodě. Je to zkopírováno z inzerátu na mobile.de http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-passat-variant-2-0-tsi-211pk-dsg-4-motion-alltra-veenendaal/182096540.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=146&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&am…

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem kuba87,

Zdravím, nevíte prosím vás někdo jak se dá deaktivovat automaticke přijimání hovorů, když mám spárovaný telefon s columbusem? Chci si hovor zvednout sám a nikde v manuálech jsem to nenašel jak to nastavit. Děkuji za rady.

• 6 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Michal878,

čuss chci vyměnit to repro co tam je je to fakt děs Jde mi oto jestli by stačlo něco takového http://www.ahifi.cz/reproduktory-kicker-ks650-2.html A nebo to musím bastlit nějak přez zesilovače a subwoofr ? Vytlumeni jinak to beru jako samozřejmost.

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem cujo,

Zdravim, nevie niekto kde sa montuje antena od tv tunera. Dakujem

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem skoty,

Prosím o radu, jak docílit toho, aby zvonění v autě bylo stejné jako na telefonu. Jednou to zvoní jako telefon, pak 4x jako předpotopní telefon, nezávisle na volajícím. Dále jsem se snažil zjistit, co znamená Krátký a Dlouhý dialog v sekci hlasového ovládání. Nikdo neví, ve Škodovce mi dali manuál, ať si to zjistím Dá se nastavit automatické sklápění zrcátek při používání systému Kessy? Dá se zrušit automatické zatahování rolety střešního okna? Po několika hodinách nečinnosti se zatáhne. Dá se nastavit, aby vyhřívání sedadel se automaticky nevypínalo a zůstávalo tak, jako před vypnutím motoru? Díky za reakce.

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem MartinPV,

Ahoj mám v SupII Columbuse a Audiosystem a zjistil jsem že když mám puštěné hudební DVD hlasitěji tak že ale hraje čistě vše v pořátku do toho mě začne zvonit telefon radio se ztlumí příjmu hovor normálně mluvím a po ukončení hovoru když začne znovu hrát hudba tak se přebudí basy začnou uplně mlátit jak nestačí repro ve dveřích stači to o stupen zasílit nebo zeslabit a vše je zase o.k. to samé se mě stane i když se rádi přepne na informaci o dopravě taktéž info o dopravě normálně proběhne vše čistě vrátí se na hudbu a zase musím s kolečkem volume pohnout a zase je vše o.k. má někdo stejný problém??? Díky za info

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Bělák,

Zdravím vespolek, po šesti pokusech o vykradení jsem se rozhodl vyměnit Columba se soundsystem za navigaci Kenwood DNX7210BT s plně odnímatelným displejem. Dle vyjádření produktového manažera Kenwood a TomTom bude tento typ navigace s originálními redukcemi CAW-KIMUN1 a CAW-CKIMVW1 spolupracovat s multifunkčním volantem a zároveň bude zobrazovat parkovací senzory + klima. Mám však za to, že nebude spolupracovat se soundsytémem. Kamarád našel odkaz na kompletní redukci, která by snad měla řešit i soundsystém <http://www.ebay.de/itm/Can-Bus-Radio-Adapter-Lenkrad-Adapter-Soundsystem-Adapter-SKODA-SUPERB-II-2-/200653918502?pt=Kabel_Stecker&hash=item2eb7e7d126&g…

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem hulitch,

mám nový vůz Superb Combi, vyrobený v 35. Týdnu 2010, s navigací Columbus Premium. Vlastním mobilní telefon HTC HD2. Telefon se mi podaří spojit s navigací, která převezme všechny funkce telefonu, telefon můžu ovládat přes dotykový display vozu. Po odchodu od auta se telefon od navigace odpojí, ale již se nepřipojí do sítě operátora. Nelze tedy telefonovat, používat internet... Abych telefon zpět zprovoznil, musím ho zapnout a vypnout. Toto je velice nepříjemné a nelze to takto dále praktikovat. Pokud nerestartuji telefon a vrátím se zpět do vozu, telefon se zpáruje, ale již se nepřipojí do site operátora. Vlastním take telefon Blackberry 8900 a s ním, žádné problémy ne…

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.