Přejít na obsah

Koupit auto s Columbusem, nebo stačí Amundsen


Doporučené příspěvky

Plánuji zakoupení staršího (rv 2010) Superb combi společně s navigací. Ve většině nabízených aut je navigace Amundsen, v dalších Columbus. Výhody dražšího modelu jsou mi dostatečně známé, ale potřeboval bych poradit od nějaké uživatele navigace Amundsen, jak je to s možností sehnat aktualizaci firmware (pokud byla vůbec nějaká od roku 2010 vydána), aktualizace map, BZ, apod. Jak moc je "obtěžující" přehazovat CD s mapami při cestě mezi státy, jak se taková cesta (např. do Itálie) plánuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau taky jsem koupil supa s amundsenem, nějak neřeším že ho tam mám nebo mít columbuse což je jak známo lepší ale i pro zloděje, co se týče map tak se dají sehnat na forech až na to že uživatelé co je mají si neví co za ně říct ... já mám nějaký německo a čr asi kolem roku 2010 zož není žádný top , mám to stažený na kartě tak mi cd leží doma, jinak používam tomtoma do kterýho občas stáhu nelegálně mapy z netu nejnovější...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Amunsen+ má opravdu vnitřní paměť, ale mapy si musíš koupit u škody cca za 6.000,- jednou použitá SD karta již nelze použít v jiném Amundsenu. Proto se moc nekrade, za to columbus je magnet na zloděje. Pokud jezdíš do města a nemáš parkování - doma a ve firmě, tak nebrat. Opravdu stačí zajet k obchoďáku pro rohliky a jsi bez něj s rozbitym okýnkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...